fila klorna, på med lacket, and... GO!

hej, jag tänkte skriva ett inlägg om en fil, ja fråga inte varför men jag känner att det vore elakt att inte skriva om den här filen, den är så galet bra.

nu snackar jag om en nagelfil, ni vet så att naglarna blir jämna och fina.

nu är ju inte jag någon nagelspecialist men de som känner mig vet att naglar och nagelvård är något jag håller kärt. Jag vet inte om ni kommer ihåg att jag skrev ut i bloggen att när jag tycker att stämningen blir tryckt eller att det är ett tråkigt samtalsämne eller om jag bara vill ha något och prata om så pratar jag gärna om naglar, jag menar det är perfekt, alla kan ju relatera och vara med och prata om naglar.

jag skulle i alla fall inte skrivit ut det i bloggen, mina vänner frågar mig alltid när jag tar upp naglar om jag tycker att det är tråkigt... haha aja, hur som helst.

när man filar sina naglar ska man fila (eller ska och ska, alla får väl göra som dom vill, men enligt en nagelspeciallist i London ska man göra såhär, och jag tycker det funkar) uppåt, från sidan av fingret mot toppen liksom. då får man en fin form och om man filar åt andra hållet så slits naglarna ner, på ett negativt sätt (jag menar vi ska jag fila ner dem, men detta styrker faktiskt naglarna, på fel sätt så slits det på naglarna... inte bra)

jag har en fil som kostar runt 100-lappen, jag är inte säker på priset men den är bland de dyrare. men den är värd det. (se bild nedan)

den är utformad så att man kan "skjuta" tillbaka nagelbandet, och på så sätt ser det ut som om man fått längre naglar, den har en spets så att man kan lätt få en fin form på nageln, samt ta bort smuts under nageln om det skulle behövas.

jag brukar smörja in nagelbanden och tvätta ordentligt under naglarna hur jag än gör så får jag alltid mer eller mindre smuts under naglarna och jag tror inte att jag är själv om detta!

när det sedan kommer till lackeringen så använder jag inget underlack, tro mig det funkar bra ändå. jag brukar helt enkelt ta 2 lager av det lack jag vill, sedan på med topplack. inga konstigheter. över huvudtaget.

jag som egentligen bara ville visa en bild på min fil, jag antar att min hjärna vill fly plugget!

later,


bild på min älskade fil, den är seriöst bäst.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0