04.26

nu är det dags att sova, det är egentligen inte bra att ha trevliga vänner på facebook. dem håller en vaken, men inte mig emot. dem är trevliga.

nu: sova

spellista för tekniskt underutvecklade

Emma och Anna kom förbi, väldigt random, väldigt trevligt. Emma hjälpte mig att skriva ut biljetter (jag är tekniskt underutveklad)

förresten, jag och Emma la till lite ny musik på spellistan till vår roadtrip, jag säger bara HAHAHA! det kommer bli Epic!


ny lur.

kom hem från skärgården idag. livet är härligt. mobilen är död. fick en våg över sig. så det blev till att åka och lämna in den på lagning, de hade inga lånemobiler så jag fick köpa en ny. för att ha tills den andra kommer tillbaka om x antal dagar. så har ny mobil. men samma nummer.

inköpt

det blev ingen ny mobil, det blev en laddare. de hade en laddare som passade min. så det var bara att hosta upp pengarna. köpte en del andra saker också, cosmo (eng.) örhängen och en kofta. mina pengar försvinner!

stuck

jag sitter lite fast.

lämnad åt sitt öde... yes indeed.

kaoset är inte lika kaosartat längre. man kan se mitt golv vilket är en förbättring. målet är att rummet ska vara städat tills ikväll. målstättningen är hög må jag säga. vi får se om jag lyckas.

ikväll drar jag ut och seglar troligtvis, jag är inte 100. den som lever får se.

min mamma och pappa flydde just fältet och lämnade mig och min syster åt vårt öde med packningen, är livet härligt eller?

just det, gårdagens händelse på jobbet. jag var nära att skrika åt en man som packade upp på bandet som en idiot. nej man lägger inte först 8 flaskor (som rullar och i princip har ett eget liv) sedan, 2 paket blöjoor, sedan ägg och sist men inte minst bananer OVANPÅ varandra som en stapel! nej man gör inte så. det blir jobbigt för kassörskan och om du tror att det går snabbare tror du fel. och man lägger inte äggen på ett sådan sätt att de krossas och rinner ut över hela kassan, det är inte mysigt någonstans. och när kassörskan spenderat 3 minuter (i rusningstid är 3 minuter = 1 timme, i värde alltså) med att torka efter dina ägg, och fått bort det värsta. så säger du fan inte att hon ska torka mer! okej?

jag sa att det var rusningstid och att jag helt enkelt fick lyfta hans varor om det var så, (ville gärna ta de okrossade äggen och slänga på honom, men jag vill inte få sparken)

låter kanske som en överreaktion från min sida, dramqueen kan tyckas, men nonchalantare människa får man leta efter.

nu ska jag städa.

att städa en garderob.

jag är sällan metodisk när jag tar tag i saker. som igårkväll. efter månader av slarv så tänkte jag att det var dags. sagt och gjort. klockan halv 3 på natten öste jag ut precis ALLT ur min garderob. högarna på golvet var många och stora. det börjar se bättre ut nu. men fortfarande. inte bra. ett tips. om ni ska städa er garderob, får jag föreslå att göra det dagtid? och arbeta metodiskt. med andra ord ös inte ner allt på golvet.

en bra nyhet: jag hittade mitt gröna magkorta linne.
en dåligt nyhet: jag har kläder precis överallt, jag har kläder i sängen, på skrivbordet, i bokhyllan, på golvet, i papperskorgen hittade jag en gammal t-shirt som inte skulle slängas.

just det, jag har hunnit med ett 7-timmars pass på jobbet också,

det är min dag, i ett nötskal

blivit med portfölj

har glömt berätta att jag hittade en finfin portfölj på second hand förra helgen, 30 riksdaler. ett kap om jag får säga det själv. den är brun och fin.

ett linne, försvunnet, dött eller begravet (i kläder)?

jag har ett stort problem nu. mitt magkorta linne i militärgrönt som jag älskar är som bortblåst. det ligger troligtvis någonstans i min garderob. som är gigantisk, enligt mina mått.  saken är att den senaste tiden, det vill säga sedan i maj ungefär (nu överdriver jag inte) så har jag varit ganska lat av mig. jag har helt enkelt inte orkat städa. folk tycker att det är fint i mitt rum, för den officiella historian är att jag städar. men jag slänger helt sonika ner allt. inte bara kläder, i min garderob. här om dagen hittade jag en vattenflaska jag letat efter ett tag, min tandborste låg där mina linnen låg förr. det faller i princip ut saker. därinne ligger alltså linnet i fråga. troligtvis. är det värt risken att börja leta efter det?

packa.... packa... packa... (rå)

sitter och försöker fundera ut vad man ska packa till tyskland, åker om mindre än en vecka, men har segling inplanerat fram tills dess att jag åker i princip, så nu är det dags att gnugga geniknölarna och komma fram till något smart.

ideer?

abstinens

nu har jag klarat mig utan dem i snart mer än ett dygn. mina vänner. vi ska vara ifrån varandra i mer än 4 dagar. det är det längsta vi varit ifrån varandra på hela sommaren. men sen, oj oj oj, då väntar en resa till tyskland (65 dagar kvar... om 10 minuter) oj vad det kommer bli grymt!


bad med Emma

somnade runt 5 igår, vaknade 7 timmar senare.

dagen spenderades med Emma. bad och sol, ganska perfekt mix. bror och Tiemo gjorde oss sällskap. trevlans.
om en timme är det födelsedagsfest som gäller, vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig, jag har inget smink och mitt hår är fortfarande i en knut. jag borde nog egentligen sätt fart.  äh, det brukar inte ta så lång tid, när allt kommer omkring så är smink överskattat.

förresten nedräkningen har börjat, 7 dagar kvar till tysklandresan! tagga!

nej nu ska jag ta en tupplur,

LOVE

sova sova sova

borde sova

fastnar helt på facebook...

gillar att man fastnar på facebook. jag var galet trött runt halv 2. nu är klockan 3. vad hände?
sms är också trevligt.

random bild på mig och min syster, är vi lika?


kvällspromenad

kvällspromenad i stockholm är inte fy skam. speciellt inte när man har fina vänner som jag.


sol och dubbelsäng

natten spenderades hos Nelson. dubbelsäng med 3 datorer och 3 tjejer. hett var det. vårt lan var definitivt lyckat. ikväll ska vi dra ut, vi får se vart kvällen leder. nu ska jag ut i solen, ska slå mitt rekord. 12 minuter, alltså måste jag vara ute minst 12,5 minuter, vi får se hur det går!

later,

kött fyfan

det går utför

lan

jag, Emma och Nathalie sitter med varsin dator. det är Lan. it´s on.

PIZZA n' GERMANY

dagen spenderades vid en sjö med bästa Nathalie och Nelson. galet underbart. nu kan vi snacka solbränna.
nu sitter vi hos Nelson och äter Pizza. eller jag åt middag hemma så jag sköter kontakten med Tyskland och håller dem sällskap.
svar: ja vi är charmigast i stan

vamos a la playa

nu ska jag iväg till stranden med Natta och Nelson, vilken strand är ännu inte bestämt. vi är bra på att planera. vi skulle egentligen mötas i centrum klockan 11. vi blev lite försenade. vädret var ju inte på topp i morse, så vi bestämde oss för att dra senare och få ännu lite mer skönhetsömn. nu en och en halv timme senare är vi på G.
bussen går 51. jag är klar (hur ofta händer det? 20 minuters marginal)

har en känsla av att den här dagen kommer bli näst intill perfekt.

LOVE

vaken tidigt

vaknade klockan 9 idag av att våra målare bankade på mitt fönster, de behövde komma in för att få en nyckel.
har varit vaken sen dess, tagit en dusch och nu ska jag äta frukost.

hade planerat att dra till stranden med några vänner, men vädret är ju som det är, inte ok.

hörs senare,

23

klockan är snart halv 2 och det är fortfarande 23 grader ute, galet.

little bit of love

mina foton är spårlöst borta, snor bilder av Nathalie (se länkar).

helgen kan sammanfattas såhär:







bilder säger ju mer än tusen ord, men jag gillar ord så...

nattbad, loft, anastasia, sms, nattbad, secondhandshopping, shopping, grillade marschmallows, eld, fotboll, utedass, bad, gummibåt, uppochnervänd gummibåt, solnedgångar, nakenbad, för lite sömn, brygga, välta med gummibåt (X antal gånger), sol, moln, jordgubbar.

och lite till. min helg.


bbbbbussstur

jag ser verkligen fram emot bussturen samt tnnelbabeturen mot jobbet idag. kommer troligtvis dö. sen väntar 5,5 timmars jobb. 3 dagars ledighet. 2 dagars jobb. 4 veckors ledighet. oj oj oj. den här sommaren är chill. yes indeed.

nej, nu: busstur

LOVE

ses ikväll!

sol sol sol

gassande solsken och 31 grader i skuggan är vad stockholm erbjuder idag. galet varmt. ska inte klaga. nu ska jag dra mig ut och förbättra brännan.

jag är en sån person som tröttnar på att sola efter cirka 12 minuter. 12 minuter känns som en evighet om man inte har ett hav bredvid sig. en sjö fungerar också.

men nu ska jag banne mig få färg. så 12 minuter, it´s on!

random random random

det är så galet varmt. fortfarande. fast det är natt. galet är ordet.
köpte en mycket fin tröja idag. jag ska klippa sönder den. då blir den ännu lite finare. inspiration frän P&L.
längtar galet till Tyskland-resan. en vecka kvar. och 4 dagar. nått sånt. det komme bli så galet roligt. underbart. och awesome. (dessa 3 är mina favoritord)

jag gillar att sitta uppe på nätterna och smsa. jag funderar på att vänta tills min bror kommer hem från kvällens strapatser. jag har gjort det någon gång tidigare. mest för att se så att han kommer hem. egentligen vore det bra. om jag var uppe lite längre. jobbar sent imorgon och då är det jobbigt att vakna tidigt på morgonen. man får liksom ingen energi till kvällen. tisdagar är faktiskt en bra kväll att jobba på, det är lugnt då. inte mycket folk i rörelse.

vad ska det här inlägget leda till? det vet nog ingen, eftersom inte ens författaren själv är vidare säker. nog om det.

i helgen har jag knäppt fina bilder. ni får se dem imorgon.

jag har fått kommentarer om min solbränna idag. uppskattat som tusan. jag klär inte i att vara blek. även på peace and love fick jag kommentarer om att jag var solbränd, en trodde att jag var från sydamerika.

nu kom bror min innanför dörren. antingen är han snabbare än jag trodde eller så är det jag som är långsam. jag tror på det senare. mina ögon tåras för att jag är så trött. så nu ska jag sova.

LOVE

fakta

kom hem imorse, runt 8. sov några timmar. runt 2 drog jag till stan med Anita och Tesse. mys var det. fikade. shoppade. åt middag. gick på bio. eclipse var bra. dock blev allt svart och ljudet slutade fungera, så den sista minuten av filmen förblir för mig en hemlighet. Anita kom hem från USA imorse, så hon var väldigt trött efter jetlag och brist på sömn, så hon sov sött i salongen. hur varmt var det förresten inte idag? höll på att avlida, men ska inte klaga. oj oj oj, nu är jag trött.

later,


trött som tusan, på roadtrip,

ojojoj, kom precis hem efter en helg som kan kallas duga. helt galet vad roligt det varit. varit på en roadtrip hem sen klockan 5 i morse, sov majoriteten av resan, ojojoj är man sällskapssjuk så är man. hoho.

har ett ton olika berättelser men vi tar det senare, nu ska jag sova. för usch vad trött jag är.


pure awesomeness

om en kvart drar jag till Nelsons landställe med de andra GLENNS. awesome är bara förnamnet.

LOVE

tur i oturen.

jag gick in på netonnet.se för att kolla om de hade laddare som passade min mobil. de hade 3 laddare för samsngmobiler. ingen såg ut att passa min mobil, då gav jag upp och började leta efter helt nya mobiler istället. hittade en ny fin från samsung, lik min, men mer än 2 ggr så dyr och den fanns i lila. jag funderade seriöst på att inhandla den, sen sa min pappa att jag skulle testa ladda via USB-ingången. det funkade. ibland har man bara otur.

musik, lugn sådan

mina målare som målar om huset lyssnar på musik, det är en salig blandning av Colbie Caillat, Lisa Nilsson och Annan musik från Lugna Favoriter om jag inte hör helt fel genom fönstret.

snart har jag packat klart,
LOVE

vaken

vaknade av att min broder kom inspringande i mitt rum och skrek att kaninerna (jag har 2 st som heter Hedwig och Filippa) hade rymt. jag trodde han körde ett joke för att få upp mig ur sängen, så var inte fallet utan jag fick rusa ut i trädgården och fånga in dem igen, de var i sin utebur och hade gjort en tunnel, av någon anledning älskar de tunnlar, tunnlarna leder oftast inte ut ur buren utan bara... tillbaka in i buren. mina kaniner är smarta.

nej nu ska jag äta frukost. jag tänkte bara säga att jag är vaken.

trevliga kunder

jobbet gick prima bortsett från en tjej som var allmänt knasig, först var hon sjukt otrevlig när jag "blippade" in hennes saker, jag är inte långsam men hon sa bara : skynda skynda!
sen puttade hon fram sina saker så att kassan inte hann med och när jag sa slutsumman var det för mycket och jag hade gjort fel och lala. hon säger att hon kollar kvittot sen och ringer (hur då?) och säger om det blev fel. sen står jag och tittar efter en kollega och min blick fastnar väl på henne i nån sekund, jag vet inte, men nästa sekund skriker hon : VAD GLOR DU PÅ? KAXA INTE!
jag säger att jag kollar efter en kollega som ska komma med gem till mig. hon ser fortfarande förbannad ut och pratar med sin bror och typ muttrar.

några minuter senare kommer hon inspringade igen och säger att hon inte fått sina cigaretter, jag kollar kvittot och ser att hon betalat, och ska ge henne dem, när en kund säger att hon måste fått dem, för om dom är på kvittot så måste jag ju ha tagit ner dom från skåpet liksom (vilket är sant, hon har fått dem, men jag orkar liksom inte ta diskussion själv, hon verkade lite rabiat. så jag tänkte att i värsta fall betalar jag hennes cigg) 
då skriker hon åt kunden: PRATAR JAG MED DIG ELLER? NÄÄ, LÄGG DIG INTE I!
jag förstår att hon blev sur, hon förväntade sig att behöva prata omkull en kassörska, men nu har en 40 årig man lagt sig i, tack till honom i alla fall, hon insåg att det var ett lost case och gick därifrån. med buller och brak.

hon var i alla fall sjukt obehaglig och vakten kom för att kolla att allt var lugnt sen,  vilket det var.
vilka människor det finns alltså!

natt

nu ska jag sova, imorgon drar jag till Nelsons landställe, kommer bli underbart!
LOVE


jenny funderar

min laddare är bortblåst. alltså helt borta. sist jag såg den var när jag packade ner den innan jag åkte ut innan midsommar med båten. jag har dragit slutsatsen att den ligger på havets botten.
nu till min fundering.

ska man köpa en ny mobil eller en ny laddare?

mamma tycker ny laddare, jag vet inte vad jag tycker, det är mer ekonomiskt med ny laddare helt klart, men vem har sagt att variation ska vara något negativt?

jag får se hur jag gör, just nu lever jag på att snylta på Malins laddare, det fungerar bra för stunden, men i längden blir det nog lite drygt.

ett annat alternativ skulle vara om någon hade en laddare till en Samsung S5230 (som Kai lärde mig att min mobil heter, jag vet att jag är dålig)  som ligger och skräpar, så är det bara att hojta till, tänkte först skriva slå en signal, men mobilen är ju död.

later, nu blir det lunch sen jobb

spotify och tyska vänner

pratade med Kai nyss. min mobil dog nästan. det sög lite. men det var värt det. lätt.

förresten, jag fick spotify igår, tack Erik!
jag är nog den sista i sverige med att skaffa det, illa. men värt det också, man vill ju inte vara mainstream. eller något sånt.

BARNEY IS IN LOVE WITH US


tur och kaos

usch vad jag hatar att städa, det är fan det tråkigaste som finns. detta är egentligen inte en sak som jag borde tycka, för jag älskar när det är ordning omkring mig. det går ju inte ihop, älska ordning men hata att städa. saken är att det är inte så att jag inte klarar av Kaos, då hade jag haft seriösa problem, nää kaos fungerar också.

nu är det trots allt lite mer städat i mitt rum, läs: jag smockade in ALLT i min garderob, thank good for big closets. nu slipper jag se skiten i alla fall, det man inte ser finns inte-principen är fin (i alla fall i det här scenariot)

idag vann jag en biobiljett förresten, den kom hem i ett brev på brevlådan, jag som i princip aldrig får brev! på peace and love fick man kasta 3 bollar, minst 2 skulle hamna i en hink för att man skulle ha någon chans att vinna, jag täffade 3/3 (oj oj oj vad man kan skryta), skrev sedan upp mitt namn, och pang boom så fick jag brevet. ibland har man tur.

om 2 timmar ska jag bege mig till mitt jobb, livet är underbart. imorgon drar jag till Nelsons landställe, kommer bli Epic. nää nu ska jag göra det jag gör bäst. ingenting, bara chilla. jag skulle nog växa fast i min säng om jag inte hade några vänner. fy fan vad sorgligt.

later,

trötttttt

vaknade precis, har ätit frukost och tagit en dusch. idag ska jag städa och sen jobba, börjar 18.00 så har ganska lång tid på mig att bara göra ingenting. blev inte riktigt klar med det igår.

nej usch vad trött man kan vara, Emma och jag har börjat sitta uppe och prata med facebookvänner plus varandra hela nätterna, roligt för stunden, mindre roligt dagen efter. men det är värt det. alla gånger!

man borde nog... sova

man borde ju sova, men det är svårt när man har trevliga vänner på facebook.


night

jobbet gick bra. jag har pratat med Nelson, Linnie och Tove. god natt.

hard work

i natt sov jag ytterligare 11 timmar, tror fortfarande att jag ligger efter med sömn. blir så när man sover ca 3 timmar per natt i en vecka, jag och vännerna räknade snabbt ihop hur mycket vi sov, vi kom fram till runt 21 timmar på hela veckan (måndag-söndag), inte illa, eller hur?

idag blir det jobb från 16-22.15 (stängning...) länge sen jag jobbade nu, så vi får se om jag kommer ihåg allt, kommer säkert vara lite ringrostig. (illa, seriöst)

men innan jag börjar jobba har jag lite saker att göra, som att packa upp... och sitta i sängen och bara ta det lugnt, jag gjorde det igår också men hann inte klart.

LOVE

night

sovgott
somnar seriöst på datorn om 5 sek.

grymt


den här bilden knäppte rockfoto.nu på mig och Nelson, och hur rockiga är vi inte på en skala 1-10?
vi hann med att komma upp på 3 hemsidor, på en vecka, hur awesome är inte det?


underbart

känner mig som en ny människa efter X antal timmar sömn och en dusch. vilken underbar känsla.

picture

jag älskar den här bilden, jag ser lite allmänt borta ut, Men vad gör Malin?
sen att Nathalie tittar på henne som om hon var helt galen gör inte saken bättre, den är ju klockren!

bild snodd från Emma

vimmelbild (hoho) från P&L

en tjej kom fram till mig och Malin och frågade om hon fick ta en bild till Dala tidning, jag fattade inte vad hon menade. men sa ja. hon började fixa med kameran, när jag sakta inser vad jag gått med på, kläcker ur mig : alltså, vad exakt är det vi kommer hamna? (tro mig efter en vecka på festival vill man veta var bilderna hamnar)

vi hamnade på deras hemsida, här är resultatet av en vecka av festival. fräääääscha flickor.


bild: http://www.dt.se/noje/peacelove/vimmel/


backaråååååå!

lite konstigt att inte vakna upp till att höra det?

PEACE AND LOVE

haft en grym vecka i borlänge, att jag sovit 8 av de 8,5 timmar jag varit hemma kanske säger ett och annat, veckan kan sammanfattas såhär:

helt awesome konserter, musiken var grym, stämningen på topp. På Hoeffmaestro & Chraa kom jag och Malin in genom entrén när de började spela (ja, vi är bra på att hålla tider) och när konserten var slut stod vi längst fram vid staketet, har fortfarande ingen aning om hur det gick till. grymt var det i alla fall.

kvällarna var spårade. Galet spårade. aldrig varit med om något dräggigare. men helt grymt underbart var det. majoriteten var så jäkla underbara mot varandra, det är en konstig känsla när i princip alla kan prata med alla. grymt. Alkoholen flödade, behövde jag ens säga det?

människorna var helt jävla awesome, har träffat människor som jag inte kommer glömma i första taget. alla var så grymt taggade. 

badhuset var ett plus. vädret var awesome. tältet spenderade jag inte många timmar i. att få en grov dialekt efter att ha träffat en göteborgare är sjukt underskattat (hör ni det? dialekt = grymt)

what happens at Peace and love stays at Peace and love? (...Eller?) 

jag har i alla fall haft så galet roligt att jag inte vet vart jag ska ta vägen imorgon. kommer troligtvis sova majoriteten av dagen.

@peace and love

nu är vi i borlänge och peace and love, efter flera dagar har vi hittat en dator (inte för att vi letat men...)
det är helt jävla underbart här, bra musik och underbara människor. vi sover dock för lite, har sovit sammanlagt på den här veckan runt 16 timmar, på 4 nätter, vi är vana vid runt 9 per dygn... haha

men allt är bara så underbart här, så nu ska vi njuta av livet, och lyssna på musik och möta underbar musik.
LOVE

RSS 2.0