Om du har skobrist gå till Emma!

Sitter hemma hos Emma Nelson nu och har precis sett på film. Innan det provade jag några av hennes skor som jag ska ta med mig, hittade tre klackskor att låna/sno!

Snart ska vi till gymmet för att prova på vårt första yogapass! Det blir säkert kul, ska bli najs att testa på nått nytt. Plus att man slipper springa och sånt, men man känner sig ändå duktig. Ni får höra sen hur det gick.
Hejdå!

teater och annat babbel (väldigt långt inlägg, mest allmänt babbel om livets funderingar, bara seriösa och djupa funderingar. såklart!)

hej hej, bortsett från mitt PEACEANDLOVE-inlägg har det varit dåligt på uppdateringsfronten och imorgon kommer det nog vara värre än idag. imorgon går jag i skolan till 16.05 (blöööh!) och då har jag möte med skolsyster, hon har kallat lite random människor i klassen.

Jag antar att hon kommer prata om att jag sover för lite, det gör jag alltid enligt "hälso"-människor.  Fast en gång sa dem att jag tränade för mycket? hur kan man träna för mycket?

Då tränade jag fotboll 2 ggr i veckan (plus match, en varje helg), innebandy 3ggr i veckan (plus match, minst en varje helg) och så dansade jag 2 timmar i veckan. det är mycket, men för mycket? Nää det tyckte inte jag.

idrotten i skolan tycker jag inte räknas som träning, eller det beror på hur mycket man tar i. jag brukar ta i, men ändå, det är så mycket snack och så innan man börjar, så det blir cirka en timme aktiv idrott. nää det räknas inte.
hur som helst. nu har jag taggat ner, tränar 3 gånger i veckan. om jag inte har för mycket plugg. som nu. då tränar jag 2 gånger. hur som helst.

nu ska jag sluta babbla om träning.

Efter mötet med skolsyster ska Jag och Matilda ut på stan, äta middag och så. sen är det Teater. vi ska se en som heter Citizenship. Nelson sa att den var bra, så vi hoppas på det.

Min farmor bor i samma kvarter som teatern så jag sover där. det är ganska underbart att ha en farmor som bor i stan, speciellt eftersom hon är chill.

imorgon har jag förresten redovisning i Biologi och svenska. sen diagnos i matte. blööööh. håller tummarna för att det går bra.

nu ska jag sova. och befria er från allt tjat och träning, redovisningar och teater.


hittade den här bilden  det är typ ett halvår sen den togs men det känns som igår! haha måste bara lägga ut den, för det var så underbart kul! vi typ do av skratt. som om vi inte gjort det fler gånger den dagen! (speciellt när alla hann på tåget utom Malin! ni skulle sett hennes min, hon såg ut som en övergiven hund! så gullig! det var bara det att hela situationen var så komisk att man var liksom tvungen att dö av skratt ett tag. men den historien tar vi en annan dag! nu till berättelsen om den här bilden.

"igår när jag och Jenny satt och väntade på malin kom det fram en man till oss och gav oss varsin brochyr. Till Jenny sa han lycka till och gav henne "TRÖST FÖR DEN DEPRIMERADE". vi fick oss ett gott skratt.

text: Nathalie,




ps: Nelson, bilderna kommer. snart. kanske i påsk! du vet att du älskar mig och att jag är så lat! haha!


känner att jag har så mycket att skriva så det blir för mycket att skriva i ett inlägg *ironi*

sitter och bloggar (det är illa när man inte vet vad man ska blogga om, så man till och med bloggar om att blogga) den tidpunkten brukar jag ha kollat på desperate house wifes men icke sa nicke... när jag hade sattit mej där i soffan för att vara beredd att kolla på det så kom jag plötsligt på att det inte va idag!
det är grymt dåligt att dom bara ställer in det för att visa csa. jag är så sur.

så det har alltså inte hänt så mycket idag.

det var allt just nu.

hejdå


PEACE AND LOVE- TAGGA!

jag har hittat tågbiljetter till P&L, 299 spänn! kap!
vi måste så ha ett P&L-möte. alla the GLENNS, och ni andra som känner er träffade! DET ÄR PÅ G!
VI MÅSTE DIT!
VI MÅSTE DIT!

det är nu alla går hem till sina föräldrar och säger att vi måste. okej?

sov gott.

har pluggat matte, tittat på svenska hollywood fruar och bara tagit det lugnt. hela kvällen. men sånt behöver man ibland. imorgon börjar jag 10.30. vilket betyder sovmorgon för min del, jag behöver det. jag ligger fortfarande efter med sömn. dem tog ju bort en timme för mig i söndags! idag somnade jag när vi åt lunch. inte ok. (kan tillägga att vi äter på restaurang varje dag)

men nu ska jag sova. är trött som tusan.


den förra bilden (se inlägget under) hyllade ju sommaren. om ni inte förstod det. nu tänkte jag prisa vintern. för den är också ganska underbar. speciellt när man får åka skidor!


låååång dag

hej hej, vaknade en kvart innan bussen skulle gå. som vanligt. skillnade idag var att jag inte steg upp. jag låg kvar. och slumrade ett tag till. 5 minuter innan bussen gick så hoppade jag bokstavligt talat ur sängen och klädde på mig. min söta pappa körde mig till pendeltåget.

skolan gick bra. vad kan man säga, åt lasagne på Lattehouse. sen somnade vi alla i sofforna där. myys var det.

efter skolan drog jag och Linnie till Coop, anställningsintervju. gick prima. det var 15 andra där. kände faktiskt ala utom 4 stycken. så det var trevlans.

sen hem och åt. och nu sitter jag här. ikväll blir det till att plugga matte. diagnos på onsdag. måste plugga lite på min biologi till onsdagen, vi ska ha en viktig redovisning.


sommarbild! mitt ansikte ser lite deformerat ut, men det är när man tar bilder under vattnet. i vanliga fall ser jag ganska normal ut. det beror på vem man  jämför med!
jag ville bara säga att jag saknar sommaren såhäääääääääär mycket!


gymkortet ska användas fult ut, testa därför på allt, så som tex. bastu

heej

idag gick jag upp halv ellva, (fast klokan va ju typ bara halv tio!)
jag och hanna har sett på central skolan (grymt kul för er som inte redan vet det, ni måste bara se det) vi har även varit ute med hennes hund Qudden.

efter det åkte jag och hämtade jenny och fredrik sedan la vi kurs mot gymmet, där möte vi emma och sedan tiemo. vi stötte även på alice. vi var riktigt duktiga tycker jag. efter det så prova vi på friskis duchar och bastu, man måste ju se till att använda det som ingår i gymkortet, haha. 


ska sova nu, god natt 




jeans är det enda rätta. och grå munkjackor går inte av för hackor det heller


den här ska jag inhandla, helst imorgon. om jag får tid över.
149 spänn, hennes och mau. Herravdelningen. snacka kap

är det okej att köpa en likadan skjorta som sin bror. svara ja. snälla. för jag tänker köpa denna oavsett.
jag är totalt jävla kär i den. min bror har många fina kläder. men den här samt en grå munkis är mina favoriter.


den här har jag klämt och kännt på länge, jag gillar den här modellen. det är det som är problemet. jag har redan minst 4 st. det känns ju lite ovärt. men den är fin. speciellt under mockajackan.

jag får fundera. 

men nu ska jag skriva ut mitt biologiarbete.

bikini bikini bikini,


den här ska jag införskaffa, snarast. den måste bara komma ut i butik.
129 riksdaler, från hennes och mau
KAP!

patetico



tänkte att jag skulle uppdatera min status på facebook, eftersom jag inte gjort det på ett tag (läs: år och dar)
men sen kom jag på att det skulle se lite patetiskt ut.

jag uppdaterar en annan dag


jellybeans

det köpte jag förra veckan. jellybeans alltså. det är typ som bertie bott´s bönor i alla smaker. ni vet från Harry Potter. fast inte de äckliga. det är ganska underbart. hela min klass är som beroende av detta fenomen.

"Whenever they say it can't be done,
remind them that they make a jellybean
that tastes exactly like popcorn"
- John Mayer -

källa: Alfapet.blogg.se

det är så sant! det finns på riktigt! (om man blandar den "bönan" med den "bönan" som smakar blårbär, så får man en blandning som smakar blåbärsmuffin. awesome!

det var allt för just nu. spring och köp Jellybeans allesammans. finns bland annat i the english shop  i söderhallarna.


knokk



funderar på att köpa den här klockan från KNOKK. snygg som tusan.
köpte den i grönt till bror i julklapp. och blev då lite smått förälskad i denna vackra skapelse.

vad säger ni?


middag: Fajhitas

underbart

det obligatoriska gymbesöket på söndafar, CHECK!

nu har jag suttit med matten ett tag, det går faktiskt bra. på onsdag har vi en diagnos. det är därför jag måste plugga.

om en halvtimme kommer Malin och plockar upp mig, vi ska till gymmet. Emma kommer också med. om 5 dagar får även enarmade Natta följa med, då kommer hon inte att vara enarmad längre!

men nu ska jag byta om,

läskigaste jag varit med om

PANIC


Lördags kvällen var trevlig och att var frid och fröjd tills det inte blev lika trevligt. För att göra en ganska lång historia kort gick jag, Jenny och Malin hem till Jenny. Ingen ska vara hemma hos Jenny men när vi är på väg in i hennes hus ser vi genom fönstret att datorn är på. Läskigt tänker vi eftersom datorer brukar gå till standby efter ganska kort tid. Huset hade vart tomt i 3 timmar!! Men vi går i alla fall in i huset och larmet är på, och ingen är som sagt hemma. Töntiga som vi är står vi i hallen och kan inte riktigt bestämma oss för vad vi ska göra. Vid den tidpunkten vågade vi varken gå varken in i huset eller ut ur det. Då hör vi konstiga ljud och vi dör lite halvt. Så Jenny ringer sin pappa för att fråga om någon vart hemma. Han säger att det inte är någon fara och att datorn bara har hängt sig. Vi blir lite lugnare men tar varsin galge i fall att vi skulle behöva försvara oss. I vilket fall som helt bestämmer vi oss för att dra hem till malin istället, men eftersom vi har stängt av larmet måste vi sätta på det innan vi går. Vi står fortfarande i hallen där man inte kan se rummet där datorn står. Så vi skärper till oss, och jag och Jenny går (med galgarna redo) för att sätta på larmet medan malin står och vaktar ytterdörren. När vi kommer fram till larmet kan man se datorn därifrån. Gissa vad som har hänt då? Jo den har släckts. Vilket betyder att den alltså inte har hängt sig. Vi får panik och springer! Vi överlevde, men ni anar inte hur läskigt det var. Detta var nog läskigare än alla skräckfilmer jag sett tillsammans. Aja nog pratat, nu ska jag sova, godnatt! puss  

kopierat från : Nathalie (kolla hennes blogg under länkar)

hur som helst. det var så sjukt jävla läskigt att alla vi 3 höll på att börja gråta. jag skojar inte. så därför vågade jag inte gå hem själv, vilket jag aldrig gör sent på kvällen. så Bror min och Robin fick gå förbi Malin och så gick jag med dem. kvällen slutade i alla fall med Filmtittande, vi såg " A cinderella story". pinsamt jag vet. jag ville se VÄNNER. bara så ni vet.

jag inser hur töntiga vi låter som typ höll på att dö halvt av att en dator inte stängts av men, det VAR läskigt. vi ringde Anna som fick hålla oss sällskap. vi ville att någon skulle veta om vi dog.

men nu ska jag plugga.
mattetalen löser inte sig själva.


shopping samt fotografering med brist på kamera

kom precis hem från en dags shopping. nu har man lite mer saker att fylla ut sin garderob med, och pappas plånbok är lite lättare, det är bra för då slipper han ryggproblem. sen är jag lite rädd för inflationen också. så det är lika bra att investera allt i kläder och annat underbart.

bilder kommer snarast.
eftersom jag inte har en kamera så blir det lite svårt att fota. men jag har vänner. vänner med kameror. det gäller att satsa på rätt människor.

men nu är i alla fall Jenny här, (plus hennes kamera) så nu har vi ett problem mindre. nu ska vi fota för fullt.

hejdå!


plugg-lördag

idag är det en pluggdag, jag måste jobba Matte och sen har jag en redovisning på onsdag i Biologi. så det är det jag kommer spendera dagen med. är av någon konstig anledning lite seg i både huvudet och kroppen idag. har varit uppe sen 11 men inte fått något speciellt gjort. jag harlyckats ätit frukost. men nu ska jag ta en dusch, vakna till lite.

ha en fin lördag.
min kommer ju att vara en klass för sig, vem vill inte spendera en ledig dag med att plugga? nej jag är inte bitter


jag somnar... snart... typ nu

jag är trött som få, efter en dag full av aktivitet och produktivitet. jag vaknade för tidigt, jag fattar inte hur Emma klarar att gå upp så varje måndag och fredag? det är ett mysterium för mig. hur som helst. sen simmade jag, relativt långt och relativt snabbt. sen har det bara flytit på med :
-promenader
-berusade svensexor som vill att man ska besöka dem i deras jacuzzi,
-stå i 45 minuter för att välja 2 hyrfilmer. ja det är så illa!
-folk som kastar snöbollar och är allmänt kaxiga mot äldre. han hade fan platsat i ballar av stål, en jobbig jävel! 
-gråtkalas till en fantastisk film, vi såg "my sisters keeper" 2a gången den här veckan. en av mina favoritfilmer. jag grät konstant. på slutet var det som ettniagrafall nerför mina kinder. inte ett öga är torrt efter den filmen. så fin.

+en massa annat

men nu ska jag sova,
Night night


våfflor och fredagskvällar

har precis ätit våfflor, vi är en dag sena men det är lika gott ändå. åt 3 stycken och är mätt som tusan, jag hade för mig att man brukade äta runt 5 våfflor. antingen har min mage krympt eller så är mitt minne dåligt. jag tror lite mer på det sista alternativet. jag har inte lust att motivera varför, haha!

ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, tror det blir en kväll med gänget. vi får se, vi får se.

ha en underbar fredagskväll allihopa


el dia (dagen)

kom hem för ett tag sedan, är seg som tusan. simmade ju 1 km idag och var på ett intensivt spinningpass igår. inte en bra kombo. har förresten väldans ont i mitt högra knä så jag hoppar omkring och haltar, väldigt chrmigt må jag säga.

för att få VG på Simnigsdelen i min skola måste man simma minst 1000 m, vilket jag klarade galant om jag får säga det själv. för att få MVG ska man simma 50meter, ner 3 meter och hämta/rädda en docka, sedan simma tillbaka med den ytterligare 50 meter, på under 3 minuter.

jag klarade det på 2.23, men jag höll dockan fel. jag höll fel grepp, så jag måste göra om det. surt. jag var i alla fall näst snabbast av alla i klassen på det. så det satt fint.

men egentligen skulle man inte göra det här MVG-testet idag, utan vi ska göra det i 2:an. så ingen skada skedd. jag kan fortfarande få MVG! vilket skulle sitta fint som tusan!

efter simningen blev det lunch på Limone. sen Engelska. inget speciellt, bata vanlig lektion. slutade lite tidigare.
efter den lektionen åkte jag med Ella och Susanna till söderhallarna för de ville köpa "JellyBeans"! sen skulle vi se någon teater om Frida Kahlo, den var bra. lite annorlunda. jag och de flesta andra i min klass hade svårt att hänga med eftersom vi bara visste att hon var en konstnär (knappt det visste vi, det var han som presenterade själva teatern som berättade det) men den var väl bra.

men nu kom min pappa hem, han har varit i Norge. ska säga hej till honom!


vi kan väl ignorera att jag alltid ser ledsen, arg eller förvånad ut på de här webcam bilderna. just nu hinner jag inte ta någon bättre, så vi får leva med den här.¨

våffeldagen

idag var det som säkert många vet våffeldagen, det innebär att man äter våfflor (så att jag gör det klart för er som inte vet, för det hörs ju inte riktigt på namnet som för vissa kan vara vilseledande). när jag kom hem idag så hade pappa gjort jätte goda vofflor, mums, han är så duktig. efter att ha ätit upp hela tre våfflor kom Jenny hit, efter en ca. kvarts titt på "rome rider" så bärde det av mot bussen, sedan så gick vi den sista biten för att komma till gymmet (jag gick inte till gymmet för att träna bort våfflorna, det berodde på att jag ville träna) . där va vi duktiga och gick på intensiv spinning (!)

nu är jag hemma igen och ska sova, rätt så trött.
godnatt på er alla

hejdå


är det konstigt att man är trött i skolan, den börjar ju mitt i natten!

imorgon börjar vi för tidigt. vi börjar klockan 8.00. utanför Eriksdalsbadet. det betyder att jag måste åka hemifrån klockan 07.04, inte okej. det är en halvtimme tidigare än jag gick upp idag. jag är inte morgonmänniska. jag ska sova då. synd och skam att mina lärare inte kan inse det.

hur som helst. jag kom hem för ett tag sen från gymmet. intensiv spinning stod på schemat. skönt var det. känner att mina ben kommer vara lite sega imorgon när vi ska simma på idrotten, inte mindre än 1 km. jag och Malin var i alla fall där, vi fick Bon Aqua. underbart. Nelson... du missade något, även fast SVT låter liiite mer lockande än ett pass med intensiv spinning, så missade du något. vi hade överdrivet kul. (okej jag ska inte driva mer, det var kul, inte mer eller mindre. roligt helt enkelt) Men vi saknade dej Nelson! (Nathalie vi saknade dig också, såklart! men jag känner att du hade ett lite mer, av ett handikap än Emma! 

ledaren tyckte i alla fall att vi var duktiga där på passet, vi var en minoritet av tjejer kan man säga, så han berömde alla tjejer. alla 3. haha!

hur som helst. eftersom skolan börjar mitt i natten är det dags att gå och lägga sig tidigt. sov gott!


Nelson, det är dags att planera skidresa! (hint hint) 



spinning it is

snart ska jag börja dra mig mot Malin, vi ska till gymmet. där ska vi möta Nelson, om hon hinner hem från SVT, (alla vi som tycker att det är awesome att hon är på SVT-huset räcker upp en hand! jag tycker det är underbart coolt i alla fall)  och så ska vi 3 spinna järnet på ett intensivt spinningpass!

ska också förbi Nathalie och haffa en Bikini av henne, vi ska simma imorgon och min är för stor. går inte att dyka med, måste köpa en mindre till i år, men jag hinner inte det idag så då får jag låna en av Natta, min räddare i nöden. min tappre riddare and so on! guldstjärna till henne. men nu ska jag laga nån form av föda... mat alltså.
kommer hem sent ikväll.

CHIP CHIP


det är natt. sov, sov gott!

jag ska sova... eller nått. ska i alla fall stänga av datorn då det börjar kännas som om en överhettning är på G. folk säger att det är nått med att inte täcka över luftventilen (eller något liknande) jag är inte så haj på detta.
men om det börjar ryka så vet jag att det finns  alternativ.

alternativ 1: spring.

alternativ 2. spring och hämta en vän/teknisk kunning person / bror /pappa/ kusin /moster

alternativ 3. tryck på stäng-av-knappen (ni vet vilken jag menar men jag vet inte vad den heter, jag brukar säga stäng-av-knappen eller on-off-knappen) och vänta ett tag. tills det slutar ryka möjligtvis ett tag längre.

alternativ 4. gör något annat och låtsas som om det som luktar rök helt enkelt är en granne som grillar/eldar löv eller bränner upp sitt hus.

alternativ 5. sätt datorn i frysen

alternativ 6. fortsätt spela/chatta/blogga/leva/prata/shoppa, trots att det är svårt att spela/chatta/blogga/leva/prata/shoppa när man inte ser i genom röken knappt. men försöka går alltid.

alternativ 7. hämta en brandsläckare och spruta ner datorn med vatten, se det positiva i saken när du kanske ångrar sig lite smått efteråt och tycker att du kanske tog i lite väl hårt, det var ju bara lite rök... då ska du tänka på allting du räddat. tänk om den exploderat. du är en dator fattigare, men huset står ju kvar!

så nu har ni lite tips på vad ni kan göra om det börjar ryka om datorn. trots att jag helst ser att det inte går så långt och att ni har vett att stänga av när den börjar låta lite konstigt och puttra... alternativt att det känns som om låren ska bli brännskadade av hettan från datorn.

men nu ska jag stänga av. jag har lärt mig.
puss på er alla.




singlets

vet inte varför men jag är helt inne på att så snart som möjligt börja investera i kläder som är mer eller mindre anpassade till sommartid. trots att snön inte försvunnit från stockholms gator vill jag inget hellre än att besöka affärer och spendera mina besparingar på linnen och shorts. helst i stora mängder.
så här kommer lite sommarkänsla i form av ett collage, med inget mindre än linnen aka singlets.


skärpan är ju grym. men vi får leva med det. jag är ingen teknisk nörd som vet hur man gör dem skarpare. men om jag verkligen försökte skulle jag noh klara det. men jag har inte lust. man ser lite halvbra i alla fall.

jag gillar oversize på linnen, snälla kan ni anteckna detta i er carelender?


PEACE AND LOOOVE!

JAG SKA DIT! JAG MÅSTE DIT! VEM ÄR MED MIG?


nu: TACO

tacos,tacos,tacos. om ni hade missat det.


hur snygga?

Skor "All Star Specialty Hi" - Blazing Yellow

tacos och topmodel

kom hem för ett tag sen, har precis ätit en muffin. dem är ganska goda faktiskt. malin har rätt.  jag lovar att baka dem igen Malin lille!

nu tittar jag på Top Model, redan sett det här avsnittet men jag tycker det är ganska kul ändå.
ikväll blir det Taco-kväll! så taggad! älskar tacos!

ps: kollade på GLITTER efter döskalle-ringen idag, den fanns inte! olycklig blir man! 

bara för att jag inte har någon passande bild och för att jag älskar alla tjejerna på bilden!
Nathalie är bäst på att fotografera, puss på henne

natur

sitter på naturkunskapen och försöker få till ett hyggligt bildspel, jag använder söta bilder... HAHA
Linnie hälsar (inte), hon är en snäll och vänlig flicka.

snart ska jag äta. lunch. underbart. ceasar på Brasco. eller vi får se.


sista sekunden? nej då...

har nu (eller inte exakt nu men ett litet tag sedan iaf, aa ni fattar grejen) blivit klar med min bokresention, tur att man inte skikar in i sista sekund licksom... men jag är i alla fall klar och det käns skönt.

imorrn (jaa eller typ idag) har jag då studiedag, tråkigt asså, not! tycker synd om er som blir tvungna att gå till skolan.


äntligen fick man smaka av jennys goda cupcake

idag fick jag äta utav Jennys goda cupcakes *yperglad* det var riktigt gott!!

Därför ger jag dej lite beröm Jenny, du är så duktig. dom får du järna baka igen, så att du vet licksom.




upp och iväg!

snart ska jag upp och iväg! (lite avslöjad av rubriken?) mot styrelsemötet. det börjar klockan 19.00.

innan dess ska jag ha pluggat matte, jag är seriöst pissed off på min mattebok just nu. den har damp och vägrar förklara en sak.

om man ska faktorisera 2x^x + 2x^(x+1)   
så blir det väl inte 3*2^x?

(^ betyder upphöjt med)

det står så i facit, och jag hatar det. för det är inte rätt. det ser i alla fall helt fel ut. blöööh!

nu ska jag försöka förstå vad min Mattebok menar, önska mig lycka till. det kan behövas eftersom boken verkar ha seriösa problem med sig själv.

döskalle


den ska bli min. död eller levande. från Glitter.


klon, klon, klon

sitter och skriver på ett arbete om kloning. det är underbart roligt. snart är det lunch. bara en och en halv timme kvar. underbart. sen blir det nobel-museum på agendan. sen hem och plugga matematik. sen styrelsemöte. awesome.

nu ska jag fortsätta skriva på detta utomordentliga arbete.
kan tilägga att det här är bilden som presenterar mitt arbete om kloning.

jag är ganska cool.



klar med uppsatsen och goda vofflor

nu har jag skrivigt klart min uppsats, jaaaay. tidigare under eftermiddagen så har jag och emma varit ledare och hjälpt tolvåringar att grädda vofflor, det var trevans, jag och emma var duktiga ledare (enligt oss i alla fall, men jag är säker på att barnen tyckte det samma). vofflorna blev mums.

efter att jag nu har varit inne på facebook och haft ett ca. 27 minuter långt samtal med Jenny så känner jag för att det är dags att sova, ska typ upp 6 imorron, inte kul, inte kul asså.


stängs ner

datan alltså. nu ska jag plugga matte och läsa Frankenstein. puss och godnatt.
dröm söta drömmar, (eller hur var det Emma? Dröm sött?)

charmiga bilder från ÅRE, 2010 is the shit (yes indeed)

min sovmorgon ryker för att vi ska lyssna/se på estradpoesi

jag har aldrig gillat poesi, vi går inte ihop. det klickar inte mellan mig och poesi helt enkelt.
imorgon ryker min enda sovmorgon (på hela veckan) för att jag ska se på estradpoesi. försöker poesi att styrka vår relation så arbetar den på fel sätt.
i fall poesi skulle få min kärlek skulle den göra så att jag slapp någon lektion/händelse som var psykiskt påfrstande, för att förstärka relationen med mig så tar man INTE (med betoning på inte) bort en sovmorgon, inte en välbehövlig sådan. that´s it!


cupcakes

imorgon ska jag på möte, så nu står jag och bakar. underbart.
trots att Anton/Anna ville att jag skulle baka kanelbullar så blir det inte det. det blir cupcakes, ja med frosting.
dom står i ugnen just nu och vi får se hur det går. det var kritskt läge ett tag. men nu börjar det ljusna.
jag skulle egentligen plugga och gymma idag, sen påminde Nelson mig om att det var möte imorgon (vi leker viktiga och sitter i en styrelse, mohahha, betoning på leker) och då var det bara att börja baka!

ni får se bilder sen! (på cupcakes:en alltså!)



såg den finaste/hemskaste/sorgligaste/gulligaste/sötaste/berörande filmen idag

idag såg vi film på naturkunskapen, hemsk och fin var den.
ni vet när man sitter och ser på film i skolan vill man inte gråta, jag grät.
tårarna rann. den var så fin, så hemsk.

my sisters keeper hette den,
se den, den är värd det!

sammanfattning av min helg!

Hej Hej!
här kommer en liten sammanfattning på min helg
I lördags sov jag över med massa människor och vi åt fajhitas och såg även på filmen "det sjätte sinnet"
jättebra och gullig film, skådisen som spelar pojken är så duktig fastän han är så liten och gullig.

Igår (söndag) tog jag det lite lugnt, var hemma och pluggade lite, har nämligen klart en uppsats på 10 sidor, som jag btw renskriver just nu. igår var jag även på gymmet med Emma. det gick bra, var lite trött eftersom jag inte sovit så mycket. När jag kom hem hade min bror hyrt New moon (måste tillägga att det inte var han som ville se den, det var hans flickvän), den var grymt bra, lika bra som de andra gångerna jag sett den!

Det var allt från mig just nu, jag måste nämligen gå och äte nudlar. efter det ska jag iväg och ta hand om småbarn (om man räknar 10-13 åringar som småbarn?) 


nu stänger jag av el data

nu stänger jag ner den här manicken,
ni får ha en fortsatt bra kväll,
god natt, sov gott om någon ska göra det!


trött som få

jag är trött som få och funderar på att gå och lägga mig tidigt ikväll, har ångest över att jag borde pluggat mer den här helgen, speciellt i matematik. har fan MVG-chans och borde verkligen jobba på men det går liksom inte. jag kommer ingenvart. i slutändan löser det sig oftast men jag vill verkligen komma ikapp och satsa. GAAH!
hur som helst, det här är säkert tråkigt att läsa men men, hellre detta än inget.

något som jag känner mig inspirerad till är att shoppa, bra kombo känner jag. det kliar i fingrarna och jag vill bara ut i butikerna och spendera mina besparingar. så lite tid så mycket kläder!

men vi hörs senare, ska försöka ta tag i gentekniken nu. etiska ptoblem med kloning är inte min starka sida. brukar inte ha problem med etiska aspekter men nu är det nästintill omöjligt!


KALAS!

nu ska jag på kalas, väldans vad många som fyller år hela tiden?
ikväll blir det plugg.

har en fråga,

EMMABODA ELLER P&L?

FRANKENSTEINS MONSTER,

jag menar inte Alexander Skarsgård, bara för att han är på bild!

det blev inget gym för mig, har redan gymmat 3 gånger den här veckan och kände att det var bättre att ta tag i skolarbetet. har därför tillbringat min förmiddag med FRANKENSTEINS MONSTER. ytterst trevligt.
ikväll ska jag till min morfar och Mormor och fira att min morfar fyller år.
åker om 2 timmar, så nu ska jag hoppa in i duschen, det tar så himla lång tid för mitt hår att torka att det inte kommer vara torrt när vi åker, borde egentligen duchat det första jag gjorde i morse, men jag orkade inte. så nu får jag ha lockigt och blött hår.

hur som helst, kör på det mintgröna lacket idag igen, tänkte köra på en svart klänning coh en massa kedjor till det. får se hur det blir.

förresten, på tal om ingenting. den här bilden, hittade den i engelska cosmo. är det inte hur kul som heslt?

vad hnadlar det om kanske några undrar?
jo, Alexander Skarsgård får frågan varför han inte har några problem med/gillar att vara naken, han svarar:
jag väcte upp i Sverige, vi är väldigt bekväma med att ta av våra kläder/strippa/gå omkring nakna!

HAHA! förstår ni hur mycket vi garvade när vi såg detta, i Engelska Cosmo! så himla rolig kommentar. Tycker ni att det stämmer? är vi mer bekväma med att ta av oss våra kläder än i andra länder?

Enligt mina erfarenheter, Nej. Haha, jag tyckte i alla fall att det var grymt kul! (ett plus är ju att han är en bra skådis och snygg! haha!)


ångest

hade tänkt gå upp tidigt och gymma, sen plugga hela dagen. och så vaknade jag alldeles nyss. lyckat.
jag hatar att vakna sent. ångest om något för mig att sova bort hela dagen, usch. lediga dagar vill jag alltid vara vaken så länge som möjligt av! fan fan fan!

jag tror jag drar och gymmar nu ändå, sen så pluggar jag när jag kommer hem, allt blir lite försenat men men.


haha, jag kan säga som så att det blev ingen dimma

jag kom hem från Malin för en stund sen, kvällen spenderades framför Tv:n, vi tittade på American Pie, BAND CAMP. haha, av alla filmer vi hittade så föll vi för den, främst för att den hade minst repor på sig, men ändå.
Natta somnade (förståligt, eftersom hon och Emma var på MIKA igår så blev det inte så mycket sömn), Emma var för trött för att komma (hon hade åkt skidor i Romme hela dan, efter 5 timmars sömn, förståligt att hon behhövde sova)

Men jag och Malin såg hela filmen, söt för att vara en American Pie-film. efter den såg vi ett par avsnitt av VÄNNER med Fredde och Isabelle.

när jag skulle gå hem så hände det en sjukt läskig sak, jag snackade med Malin i tele (kalla mig mes, men jag hatar att gå själv sent på kvällen)och så åker det en bil efter mig. långsamt. väldigt långsamt. jag går i samma takt som bilen, fast den är ett par meter bakom mig. sen åker den förbi, fast stannar i höjd med mig. jag trodde min sista stund var kommen, när ett gammalt par frågar mig om jag vet var Rovägen ligger. en liten fråga bara, vem är ute och letar efter en adress mitt i natten, antingen hittade de inte hem. eller så var de påväg någonstans som inte var "hem". aja knasigt.

en annan gång när jag skulle gå hem sent på natten så springer det en man emot mig, jag tror än en gång att min sista stund är kommen, men då springer mannen förbi, gissa vad han har på sig?
joggingkläder. vem är ute och joggar halv 2 på natten?

hur som helst, jag kom hem välbehållen och nu sitter jag här.

men vi hörs imorgon.



söta historier kräver söta bilder. punkt slut puss på er!


vi ses i dimman

nymålade naglar, nu stänger jag av datorn. ska snart till Malin och Nattas Teater, sen får vi se vart man hamnar.
vi hade tänkt satsa på Twilight-maraton, men man vet aldrig vad som händer.
later,

favoriter aka the Glenns!


nails




mintgrönt är det nya svarta


outfit (professionellt? oh yes indeed)




Jeansskjorta, H&M herr,
linne, H&M
Jeans, Gina Tricot
kedjor, Indiska
ring,marknad, 
klocka, gammal.



myyyys med cosmo och mintgrönt lack





slutar tidigt på fredagar, underbart.
så idag köpte jag hem nya cosmo, och nu sitter jag i soffan och ska bara sätta mig och läsa. underbart.
köpte förresten nytt nagelack också, mintgrönt. snyggt som tusan.


sleepyhead

status: gymmet gick bra, sprang 5,5 km och körde styrka. såg på film med mami när jag kom hem, duschade sent, vilket betyder att mitt hår kommer vara blött imorgon. skit samma. enligt 2 säkra källor var MIKA awesome. vi har ett planerat Twilight-maraton imorgon.

nu: sova. ska upp typ... för tidigt imorgon. min buss går 07.20, alternatvit kan jag ta den som går 07.34.
vilket betyder att jag måste ställa klockan på halv 7 (vilket jag brukar) och faktiskt gå upp klockan 7(vilket jag inte brukar) GAAH! jag hatar tidiga morgonar.

en positiv sak är att jag ska få låna min broders jeans-skjorta imorgon. lycka!

men nu ska jag sova.

eller... måste bara säga en sak, visste ni att man får typ 50 kr rabbat på Nelly.se, ganska awesom.

skulle kunna se bra ut i min garderob. och på mina fötter. lätta att matcha. från Nelly.se
tror minsann att de ska bli mina.

ska bara diskutera med min plånbok lite först. vi brukar vara lite oense om sådana saker.

men sov gott.


jag ser lite finurlig ut, precis det här ansiktsuttrycket ska jag använda i diskssionen med min plånka!
bild: Natta (se länkar)


mitt spotify och jag är inte riktiiigt överens.


jag har kommit hem från gymmet och lagt i en hårinpakning för att få lite näring i mitt hår, efter det så hade jag tänkt att jag skulle va inne på facebook, kolla bloggar, blogga och lyssna på lite musik, ta det allmänt chill med andra ord, det gick ju... så där... mitt spotify dampar!! asså först så funkade det inte, jag startade om det, då blev resultatet att det funkade, jag blev lycklig igen, denna lycka varade dock lika kort som ett platina VIP på PA. efter en stund så började det funka igen, nu så skiftar det lite fram och tillbaxs, jag blir glad när jag får höra en hel låt man vet liksom aldrig vad min spotify hittar på.

är det någon annan som har dessa problem med sin spotify? då kanske ni kan förstå hur jag känner mej? om någon vet vad det är för fel så får ni ju gärna hjälpa en hjälplös spotifie lyssnare (eller asså jag lyssnar ju inte hela tiden nu, eftersom att det dampar, men jag mental lyssnar så rent tekniskt sett så är jag en lyssnare.) 

det här betyder att jag inte kan lyssna på musik när jag är inne på facebook mm. så det suger men jag får väll lov att klara mej trotts detta. 

ha det så bra antingen med eller utan musik.


plikten kallar (i det här fallet jenny)

heej

nu känner jag att jag inte har skrivit på ett tag igen... men jag har varit vääääldigt upptagen med saker. jag har inte haft så mycket tid att skriva och inte häller så mycket att skriva om. men nu skriver jag iaf, bra va??

jag ska träffa jenny, sedan bär det av mot gymet, oj vad vi är hurtiga av oss!!


nästa: gymmet

har ni märkt att bloggen är en smula enformig, det känns som om jag spenderar all min tid i skolan, på gymmet eller i sängen (sovandes).

men hursomhelst. snart gymmet!


idag blir det bara vi, Nelson är på MIKA, tillsammans med enarmade Nathalie


tomatsoppa

hej, kom precis hem från skolan. underbart. hade ingen spanska så vi fick långlunch. jag och Linnea satte oss på Kina Thai gården, många skratt och knasiga ideér!

åt precis tomatsoppa, jag älskar det. när jag var liten var vi i Spanien och vi åt tomatsoppa till lunch varje dag i säkert en vecka, efter en vecka var alla ganska trötta på tomatsoppa, alla utom jag. så när jag kom springande med ett par burkar så sa mina föräldrar att vi inte skulle ha det idag. jag blev verkligen besviken, men när de tittade åt ett annat håll la jag ner dem i vagnen utan att de märkte.
dem hade en del problem med att berätta för kassörskan att vi inte skulle ha alla brukar tomatsoppa jag packat ner, hon förstod bara spanska. så det slutade med att jag fick min tomatsoppa.

en annan gång hade min mamma lovat mig att jag skulle få laga middag sista kvällen på vår (enda) campingsmester, jag skulle laga tomatsoppa. sista kvällen kom och då var alla andra i min familj ganska taggade på att gå på restaurang istället för att laga tomatsoppa som en 8-åring gjort på ett stormkök/triangelkök.
men skam den som ger sig. i slutet av kvällen var det tomatsoppa i allas magar. ett löfte är ett löfte.

haha, har många roliga historier med tomatsoppa inblandat!


Anyone noticed that "studying" is like "student" and "dying" put together?

kom hem för ett tag sen, idag blir det plugg. kanske drar till UG. får se.
men nu matematik. jag är proffs på att skriva i bloggen att jag ska råplugga eller liknande, men när det kommer till kritan (kan man säga så?) så pluggar jag inte... synd och skam.

men nu är det på riktigt så att säga.

matte it is!


mornin'

hej bloggen, hade huvudvärk när jag vaknade så jag skippade svenskan, (host host)
nej men jag vet att det inte är bra, men jag har 0% ogilitig frånvaro, 0%, en lektion mer eller mindre spelar ingen roll. bara det inte blir till en vana, som min mama sa.

ska ta bussen som går 11.30. innan dess ska jag ha städat mitt rum och pluggat matte, så nu är det dags att sätta fart.

later,


just nu ser jag ut såhär, nyvaken och osminkad, man skulle väl bjuda på sig själv eller hur var det?
man ser min sov-tröja också, superman is the shit!
ni kan/ska bortse från det faktum att jag ser ut som ett rådjur i strålkastarljus. jag är medveten om att det inte är smickrande, men det var att man skulle bjuda på sig själv, so here you go. 


akut sömn-situation

sov gott gullungar,
för en timme sen höll jag på att somna stående, nu är situationen akut.
så nu ska jag slänga ner datorn och sova.

stråhatt eller inte stråhatt?

jag tror det kan bli riktigt snyggt, typ ljusa jeansshorts ett stort vitt linne och så hatten på det. kanske utsläppt eller en lös fläta? (hittar ingen bra bild som kan beskriva det jag menar, men föreställ er, använd er fantasi)

Malin tyckte att jag liknade Jason Mraz, visst han är söt men det är inte rikitgt det jag vill uppnå.

vad tycker ni?

stråhatt eller inte stråhatt?


bild: Topshop

landat.

det känns verkligen som om jag landat. sitter i sängen med datorn i knät och gör precis ingenting alls.
kom hem från gymmet en bit över 8. gjorde pannkakor till middag. duschade. sen landade jag här.
borde egentligen plugga matte, men jag är för trött idag.

cyklade över 6,5 km sen sprang jag 3km, sen gick jag och Malin hela vägen hem. nästa gång vi drar till gymmet blir på torsdag. funderar på att dra dit på lördag-morgon aswell, får försöka dra med bror min, men vi får se.

imorgon har jag sovmorgon. funderar på att skippa den andra lektionen, och ta sovmorgon tills efter lunch. förra gången vi hade möjligheten så gjorde jag INTE det. jag kom till skolan och så är läraren sjuk och har inte meddelat. blev förbannad. men inte så att jag hoppade, skrek och drog mitt hår- förbannad, nej jag blev förbannad på ett lugnt och stillsamt sätt. det är ett dilemma. jobbigt läge.

hade förresten utvecklingsamtal idag, det gick prima.

har fått jobb också, lycka! började seriöst bli stressad, men äntligen!

men det var allt från mig, later


snacka om att skratta högt! jag saknar ÅRE!



bråttom, smart som man är så lägger man upp ett inlägg som är lite extra långt då....

hej
min buss går om 40 minuter. om jag missar den kommer jag 30 minuter sent. inte bra.
måste packa ner mina gymsaker och hitta något vettigt att ha på mig. funderar på skjortan. en favorit helt klart ett av mina bästa köp. just nu har jag ett par tröjor som jag fullkomligt älskar. de är lätta att matcha och fina.
skulle helst bara varva mellan dessa tröjor men det blir ju tråkigt i längden. så nu har jag lite problem. finns för mycket i min garderob.

men jag tror det blir svarta jeans, jeansblå converse (inte äkta men så snygga, love them) och en röd lite längre tröja med puffärmar från BIKBOK. och mockajackan ovanpå. plus en massa kedjor och ringar.
jag funderar på att köpa ytterligare en vårjacka. troligtvis i skinn. en lite billigare  (typ hennes och mau) att kunna varva mockajackan från Monki med. mockajackan var så pass dyr (enligt min plånbok) att jag gärna vill att den ska hålla lite längre, vilket den inte kommer göra om jag känner mig själv rätt. så jag har bestämt mig för att köpa en att varva med. ska slå till så snabbt som möjligt. hennes och mau har ju 100 kr rabatt på alla jackor just nu, så det är ju bäst att slå till!


väskan får nog följa med idag!

okej nu har jag bråttom!
hörs ikväll efter gymmet


gårdagens shopping


skor, 99 pix, hennes och mau. kap! (Malin köpte likadana i svart, vi ska varva lite och byta fram och tillbaka)


svarta jeans, Gina Tricot. har aldrig köpt jeans där, men någon gång måste man ju testa. 199 spänn gick de på. ytterligare ett kap. jeans för 200 spänn, när hnde det senast? i alla fall, dom kändes bra, man få ju se hur kvalitén är.

ps: förlåt för de tråkiga bilderna, (från affärernas hemsidor) men min kamera har inget batteri och laddaren har fått fötter. sorry.

jag skulle kunna leva på hallonsmoothie och avokado

frukost it is.
over n' out.


sovmorgon till halv 2. jag gillar't

mornin' sunshines.
igår var jag och shoppade med Malin, köpte ett par svarta jeans och ett par Gladiatorskor. snygga var de.
sen kom jag hem, packade väskan och åkte tll gymmet 10 minuter senare. hämtade upp Malin, och träffade Nelson på Gymmet. träffade David och Alice också, men det var inte planerat, men trevligt ändå!

sprang 4,7 km. och körde styrka. kände mig allmänt seg i benen, bläää på det.
var trött när jag kom hem, och min dator var bortsprungen, därför bloggade jag inte. sucks to be you.

börjar nog bli sjuk också... inte okej.

idag ska jag till skolan, ha en lektion, vänta på att få´ha utvecklingsamtal i en timme och tjugo minuter. (pluggtid!)

sen drar jag direkt till gymmet, med Nelson och Malin.
och som Nelson så fint uttryckte det så är ju Natta fortfarande enarmad. haha. nej men vi lider med dig gumman!

nu ska jag äta frukost och plugga Matte.


dax att sova

tror att jag ska försöka sova nu, min buss går halv åtta imorrn, det är inte nice jag kommer inte orka att gå upp. därför går jag och lägger mej nu för att ha en liten minimal chans för att hinna till bussen, även om chansen är minimal så existerar den.

sov så gott, godnatt

<3


melodifestivalen, lite sent men ja ja.

hejhej,

har inte skrivigt på ett tag nu, jag har varit så deprimerad för att salem inte van... nej det beror inte på det, men salem borde ha vunnit!!
i övrigt så var melodifestivalkvällen trevlig och mysig. älskade att björn satt vid pianot vid salems nummer det var kul att se den sötingen igen, från soffan hördes det utropp om hur söt och sharmig han var blandat med en massa "naaaaw" (det var då delvis jag som stod för dem). erik saade var oxå grymt snygg det måste ni ju hålla med om, han är perfekt, ¨han ser så grymmt bra ut!!

det är alltså vad jag tyckte om melodifestivalen.


i skolan

snart ska jag ha lektion nummer 2 i naturkunskap för dagen. sen lunch. sen spanska. sen slutar jag. awesome. inget samhällslektion idag. livet är härligt


vi är söta, jag lovar.



Nathalie, Jag, Emma och Erik
bild från igår. stulit den från nathalie, men det är nog Anna som knäppt kortet.

(natta hade tagit en del söta bilder från dagen, men dessa kommer malin ladda upp. jag var inte med under gårdagens aktiviteter. kalas var min aktivitet så det blir konstigt om jag laddar upp dem, that´s that)

volleyboll och 1337 (elit)

avslutade precis ett epic telefonsamtal med ingen mindre än Malin. vi pratade i över en timme om allt mellan himmel och jord, vill ni veta när vi la på...
13.37 (ELIT)
jag vet vi är awesome, kan tillägga att vi inte planerade detta... vi la bara på.

helt GALET.

idag skippar jag gymmet, jag och Nelson drar dit imorgon istället och ikväll blir det bara volleyboll.
awesome.

egentligen borde jag plugga matematik nu. har pluggat till s 14. på onsdag ska jag vara på s.21, men det är bara 7 sidor. och det vi håller på med är för lätt, seriöst. jag klarar c-uppgifterna (dvs MVG) utan att ens försöka. det är i och för sig rätt chill.
 

bara för att vi är sötast.

det var allt för mig,
over n' out

SAlem borde vunnit,

det var ett par besvikna ansikten i Annas soffa igår kväll. varför varför varför vann inte SALEM?
livet är orättvist.
jag har inte följt melodifestivalen men Salem var ju värd att vinna. varför varför varför kan inte alla inse det? hade i alla fall en awesome kväll med Anna, Erik, Emma, Natta och Malin. myys var det.
efter melodifestivalen tittade vi på Björn Gustafsson, (såg ni att han spelade Piano i Salems nummer?) hans DVD, den är kärlek. längtar tills han kommer tillbaka. han är saknad. vi kom även fram till att 90 % av våra internaskämt är baserade på Björn Gustafssons skämt. komiskt.

hur som helst, efter någon timme av tittande på Björn (förresten måste ni testa att snabbspola olika saker på hans DVD, typ så att det går 2 gånger så fort som i verkligeheten, vi skrattade så vi dog).
som sagt efter att ha glott på DVD:n i någon timme så bytte vi till Youtube, vi kollade på en hel rad roliga klipp.

runt 2 började Jag, Natta, Malin och Erik gå hemåt. var i alla fall hemma halv 3.
trevlig kväll var det i alla fall. vaknade dock lite för tidigt av en vild diskussion vidare någon skulle till stan eller inte. detta var runt halv 11 (way to early....)

aja, idag blir det gym sedan volleyboll-träning och efter det middag. min morbror är hemma från Sydafrika. trevlans att träffa honom igen!

nu ska jag äta frukost.


bilden är av kass kvalité som vanligt men jag kom på att jag inte visat hur det blev när malin klippte mitt hår, ser kanske inte ut som en stor förändring men tro mig det är det, klippte bort nästan 10 cm.
men jag blev sjukt nöjd.



anna bjuder på en melodifestival

heej,
softar hemma hos natta just nu, ska snart dra till busen som går om tjugo minuter men först så ska vi hem och hämta chips, godis, läsk och allt annat man blir tjock av. efter de ska vi färdas till anna i ca 30 km/timmen, det går fort nu, kompis dewt går fort nu...
hos anna blir det melodifestivalen! mysigt  HEJA SALEM!
hejdå.
ps. jag vet att bussen stavas med två s. men jag tyckte det var så himla roligt med busen istället.

night night night

ikväll drar jag till Anna och tittar på Melodifestivalen med henne och The Glenns. Kanske skulle Erik och några andra komma, jag har ingen koll. hur som helst, vi hörs imorgon/sent ikväll. vi får se vart kvällen leder.

Anna, gullunge!


kommentar känns onödig.


kalas

kom precis hem från kalaset. trevlans var det.

kunde bestämma outfit trots nada hjälp från alla.
det blev en röd tunika/klänning från BIKBOK, som jag vek upp och hade stuprörs jeans till. plus kedjor och armband.
mockajackan från Monki åkte på idag igen. helt klart ett av mina bästa köp.

nu sitter jag i soffa, ska strax ta en dusch och plugga lite matematik.

ikväll vet jag inte vad som händer, snackades om att glo på Melodifestivals-finalen.
jag har inte sett ett enda program, när jag var liten var jag helt GALEN i det, jag kommer ihåg när jag och en av mina bästa vänner satt med "lyckohattar" och "lyckasjalar" för att den vi hejjade på skulle vinna. seriösa psykfall typ.

later,



ni får leva med att bilderna har förjävligt dålig kvalité. that´s it.

DEKS med Emma

Vaknade för en stund sen med Emma bredvid mig... hur hon hamnat där vet jag inte (?) Nu har vi ätit, sminkat färdigt oss och är allmänt snygga.
Om ett tag (typ nu) bär det av mot stan med Natta och Anna. Det ska bli mys. Så om ni ser oss där - vinka som en galning (vi kommer inte vinka tillbaka om ni tror det, men det blir kul ändå!).

Dags att gå, taxin tickar!
Hejdå


1-årskalas

om en timme ska jag vara på ett 1-årskalas, vad har man på sig på ett sånt? (kalas alltså)
jag känner att det är lite tidspress... dock sätter jag inte alltför höga förhoppningar, då de flesta läsarna säkert sover vid den här tiden.

men om ni är vakna, kan ni ju slänga in en kommentar för det står på minus nu.


trevlig afton

sitter och tittar på "Sverige pussas och kramas" med min bror.
ikväll har jag glott på fim med Emma, Tintin, Erik, Natta,Tiemo, Malin. på slutet bestämde sig min bror och Robin för att förgylla vår tillvaro. i cirka 8 minuter sedan så drog jag med dom. skulle vara hemma 1.

i alla fall. imorgon ska jag på 1-årskalas. det blir trevlans. ska snart sova. hoppas ni har vässade pennor gott folk. för detta är helt klart värt att anteckna.


onödigt vetande.

inspirations nivån ligger på minus.
jag är på shopping humör. (ni gillar särskrivningar? huh?)
jag har verkligen ingen inspiration. så nu struntar vi i det här projektet. 

men för att inlägget inte ska vara helt förjäves så...

onödigt vetande:

Det finns fler stjärnor än antal ord som alla människor som någonsin levt har yttrat.

En av fyra amerikaner har setts på TV.

Världens längsta palindrom är "Saippuakauppias" som betyder tvålförsäljare på finska.

Att banka huvudet mot väggen förbränner ca: 150 kalorier i timmen

I USA är det enligt lag förbjudet att knuffa en älg ur ett flygplan i Alaska

Duellerande i Paraguay är olagligt såvida inte båda parterna är registrerade blodgivare.

I USA är det enligt lag förbjudet att ta med sig ett lejon på bio i Baltimore

Iguanödlan har två penisar.


for your information.


väskan och allmänt babbel

slutade tidigt idag. 20 i 12 drog vi från skolan. läraren kom inte. det är inte första gången det händer. tycker att det är respektlöst. nu sitter jag och bara tar det lugnt. hade massage på idrotten idag. awesome!

snart ska jag börja plugga. är inte helt pepp, och läxorna är inte direkt nödvändiga. men ska försöka plugga lite i alla fall.

just det. jag gjorde om min väska igår.

nitar


väska

=


nitväska

jag blev nöjd. tycker att den blev snyggare, innan var den så trist!

over n' out



död

dog lite halvt på gymmet.
vi hade tänkt köra ett lugnt gympass (det var i alla fall min plan, har haft ont i halsen idag så jag tänkte inte köra 100%). i alla fall. vi kommer in till rummet med uppvärmningsmaskiner (ni vet löpband och cross-maskiner etc.)
det är smockat. inte en maskin är ledig. vi tänker att vi kan cykla som uppvärmning. också fullt.
vi kanske har lite dåligt tålamod. hade vi bara väntat 3-7 minuter hade det definitivt funnits maskiner. men vi bestämmer oss för att vi iställer ska ta ett spinningpass. ett intensivt (samma pass som vi gjorde i tisdags, fast med en annan, lite hårdare instruktör)

när vi ska anmäla oss så frågar vi om det finns 3 lediga platser till det passet så ler hon i kassan och ser lite finurlig ut. inget man tänker på. förrän efteråt.

i alla fall. passet var hårt. mina ben är ganska döda (kan bero på en veckas offpist-åkning, sedan ett intensivt spinning pass, sedan det här passet vi var på ikväll, den här kombinationen är inte så fantastisk som man skulle kunna tro)

i alla fall. trevlans var det. efteråt så pratade vi lite om att lyssna på instruktören och hur mycket man ska följa det han säger.

jag följde det till punkt och pricka, sa han att man skulle höja motståndet då höjde jag, fastän det kändes som om mina ben ville motsatsen.
Malins mamma sa att om man inte behövde göra precis som han sa, då dör man så hon. jag dog inte men det var nära kändes det som. jag såg ljuset.... haha nejdå skämt o sido. men då vet jag till nästa gång att man inte MÅSTE göra som han säger. det var visst bara jag som gjorde det. (och Malin)

hur som helst. nu ska jag sova.

ps: gå inte på sånna här pass på fastande/ tom mage. det är inte att rekomendera. man blir trött och seg i huvudet. det är ju ínte alltid trevligt.

förresten. vilket tråkigt inlägg.... ni behöver inte läsa. det bara om träning. får bli en ändring på det...

jag gillar avokado och mjölk. (ni blev det bara 97% träning... lite om mina intressen (?) och mina matvanor. och vad jag gillar typ...




städa och gymma. här är man nyttig.

kom hem för ett tag sen, klockan 19.00 drar vi till gymmet. awesome!
nu måste jag städa.


en söt bild på Malin, Mig, Anna och Nelson. lite bildrbrist.


häääj

kom precis tillbaka till skolan efter en lång lunch. den spenderades på Pizza Hut. lovely. jag är mätt.
det var myys. nu ska jag ha samhälle. snart. nu kom Susanna och Matilda in i klassrummet. trevlans.

ikväll ska jag, Emma och Malin gymma. trevlans.

nu sjunger Matilda. lovely.

vi på gymmet är oslagbara, om Nathalie inte att brutit armen hade vi varit the fantastic 4. men hon är smidig.
puss på dej Natta.



hellre tre tänder i munnen en tjugo i handen


poetiskt uttryck av Fanny

idag har jag och Felicia varit i stan och shoppat, inköpen kommer ni att få se bilder på senare (eftersom att jag inte har någon kamera...  jag får helt enkelt sno Jennys, hon kommer inte att märka det). är riktigt nöjd över inköpen, trotts att det inte blev så mycket.

efter det så slängde jag i mej en chees burgare. Sedan gick jag för att träffade vänner. jag fick plötsligt ett minne av att det fans billigt godis på coop (närmare bestämt 39,90 svenska kronor billigt, detta har ni förmodligen läst i tidigare inlägg i bloggen) jag ville förmedla det här chockerande pris, då bestämde jag mej för att skrika ut det. Tjugo minuter innan coop stängde skuttade vi ditåt med förväntning i varje steg. På denna promenad uppkom fannys poetiska uttryck. Tillsist så fick vi vårt godis. Nu är jag nöjd. men godiset är ännu inte slut, jag sparar lite tills imorrn.

nu ska jag nog sova, godisnatt.




true blood yaaaay

heej!!

jag såg på true bloode typ alldeles nyss (typ en kvart sedan) det är så grymt bra!! jag rekomenderar (rekomenderar = jag tvingar er, om man ska använda det hårda ordet) alla att se det. idag var det extra bra, ni som är insatta måste ju fatta vad jag pratar om, det hoppas jag i alla fall, för ingen kan ju ha undgott det licksom, det är helt avsume om ni inte fattar vad jag pratar om... suck. 

jag tänker inte häller avslöja vad som var så avsume, då spoilar jag ju lite (och nu får jag er som inte följer serien att villja följa den bara för att ni vill se vad det är jag pratar om) haha.


39 kr kilot. då springer man/alla

trevlig kväll. alla sitter i soffan. alla pratar i mun på varann. Malin nämner något om att godiset kostar 39  kr per kilot på COOP. detta resulterar i att alla går tidigare för att kunna springa till COOP för att köpa ett par hekto.
jag var inte sugen på godis. plus att dem inte hade mina favoritsorter. jag köpte ändå. jag ställer upp för laget liksom. min familj har smaskat i sig godis nu. jag är dem evigt tacksam. jag är nämligen mätt. jag vill inte ha mer godis. men jag är som typ vilddjuren på det sättet. om det finns mat (i det här fallet godis) så äter man. galet. men sant. om man sätter en vild häst (eller heter det vildhäst?) i en lada (eller ett hus för den delen) som är fullt med vete. vi snackar enorma mängder. typ... 300 kubikmeter vete. det är väl ganska mycket?
då äter vildhästen. den äter fast den är mätt. den äter tills den dör.

fast oroa er inte jag vet när jag ska sluta. och förresten köpte jag bara godis för 12,57 kr. inte ens ett halvt kilo. det dör man inte av.



i´m home guys

hej hej,
kom hem för ett tag sen. slutade tidigt. underbart. fick tillbaka mitt matteprov. underbart. det gick faktiskt bra. VG och läraren sa att mina lösningar var så bra att hon bara : WOW! när hon rättade mitt prov. hon sa också att om jag anstänger mig kommer jag säkerligen kunna nå MVG. hur kul som helst!
jag har kännt mig lite nere den här veckan på grund av att jag fått tillbaka prov, som det kunde gått bättre på. känns lite depp. men hennes kommentar gjorde min dag lite ljusare.

nu ska jag plugga. läsa lite Frankenstein, och lite Matte blir det.


plötsligt händer det!!

såg precis desperate housewievs, har inte sett det på jäääääääätte länge (för er som inte vet så har det haft sesongsuppehåll, men nu är det igång igen). det vvar kul att äntligen få se det, började få lite abstines nu!!
ni som är insatta kanske tänker "men hallå, det började ju sändas redan föra veckan" men då kunde ja jhu inte häller se, för jag var i åre då, (om nån hade missat den lilla resan).

det jag vill seja är att jag äntligen fick se desperate housewievs

men nu ska jag gå

hejdå


night.

ska sova snart. stänger av datorn. for your information.


ni kan bortse från min sura min. men såhär såg jag ut. när jag var i ÅRE. kul information liksom. men bara så ni vet. jag gillar mina turkosa skidbriller. awesome.

night


gymmet

kom precis hem från gymmet, spinning stod på schemat. intensiv spinning. inte lika jobbigt som jag trodde att det skulle vara. väldans roligt var det. mötte bror och Tiemo där. trevlans.

nu ska jag dusha.

cleaning. or something

dagen har varit väldans chill.
jag har gjort nästintill inget alls. perfekt sysselsättnig på en ledig dag.
har städat lite i min garderob. annars har jag bara druckit smoothies.
mycket trevligt må jag säga. nu slö-tittar jag lite på tv. awesome.



awake

vaknade för kanske en halvtimme sen. idag ska jag bara vara hemma. slappa. städa min garderob. har inga läxor och ytterligare en ledig dag. kan det bli bättre? wonderful.

i alla fall. jag har fått en ny stooor garderob. den ska idag städas. jag är sämst på att ha ordning. jag slänger bara in allt och sen hoppas jag på det bästa. inte en bra taktik. så idag blir det till att städa och verkligen få ordning på skiten. Malin tycker om min garderob. sist jag skulle städa så erbjöd hon sig att städa MED mig, för att hon tycker om den. jag älskar den. den är stor. väldigt stor. och den är helt enkelt underbar.

men vi hörs för nu ska jag äta frukost. smoothie! yummie!


jag gillar mitt hår på den här bilden.

det är ett dilemma jag har. jag har självlockigt hår. ibland blir det helt jävla awesome snygga lockar. ibland skiter det sig totalt. om jag plattar det så vet jag resultatet. det blir fint. snyggt. men om jag får dom är totalt awesome jävla snygga lockarna blir det SNYGGARE, vad göra?


tired

imorgon är jag ledig. nu ska jag sova. det är vansinne. varje gång jag är ledig dagen efter. då är jag självklart överdrivet trött kvällen innan. illa. nu ska jag sova i alla fall. good night.

puss


jag ser överlycklig ut men jag gillar den.
photo by: NATHALIE (kolla länkar)


photos bY: nATTA, EMMA OCH LINNÉA.

i de tidigare inläggen. bara så ni vet. jag är ingen mästerfotograf. men mina bilder kommer också upp. later.

puss


började tjugo över 12 stackars mej

heej heej

idag började jag tjugo över 12, var en nice start efter lovet, men imorrn börjar jag typ 8 så det är inte lika mysigt, så jag ska gå upp jääääätte tidigt, jag har även permanent prov som väntar imorrn, det suger ju lite men det ska nog gå bra.

därför måste jag sova annars kanske jag inte klarar provet och det skulle ju suga llite.

godnatt på er!!

bilderna är här!!

jag hoppas att ni är nöjda med bilderna, för jag tycker att jenny har varit jätte duktig. jag äger ingen kamera därför inte häller några bilder... men jag tycker att jenny har gjort ett strålande jobb och är väldigt taksam. nu är det utlåvade bilderna här. enjoy!! du är så duktig jenny <33

när solen gått ner, då blev det värre (eller bättre, det är en defintionsfråga)

















my name is GLENN, (random utvalda fotografier av deltagarna under ottsjö-lägret år 2010, fotografier fotade av random utvalda fotografer)

kommer ni ihåg?



jag och Nelson


Fanny och Anna

Natta

FREDDE

Henke och jag

Iller och Alice

Jag och Elsa

Anna

Fanny och Nelson

jag och syster

löfgren gillar vattenmelon.

Fanny och Iller

Nelson och Malin.


vi som bodde i 5a, vi roade oss på vårt eget sätt. vi lever i en bubbla

ni vill nog inte veta hälften av sakerna vi gjorde. vi hade det trevligt.
det finns många nya intern-skämt kan man ju säga.
vi lever i en bubbla.

vi poppade popcorn så att brandlarmet, gick. 2 gånger.
vi spelade AQUA (ni vet barbiegirl-låten) så att våra högtalare på TV:n sprängdes.
vi sov 4 tjejer i en dubbelsäng. Alla hade på sig kalsonger.
vi sjöng singstar. på hög volym.
vi drack mjölk. makalösa mängder mjölk.
vi undrade vart fan oskar var (kan tillägga att vi aldrig fick ett bra svar på det, det närmaste vi kom var när jag, Nelson och Henke hittade en kille i en ravin.)
vi solade.
vi hoppade i soffan och sjöng. och dansade.
vi tog fotografier. (se nedan)

resten vill ni inte veta.







söta huh?


bilderna kommer upp nu

tålamod. ska sätta ihop bilderna nu. det är dock över 300 bilder, då snackar vi de jag tagit, sen kan man ju fråga sig hur många bilder Natta tog, tror det var uppåt 1500 st. sen har vi alla andras, det tar tid helt enkelt!


good night

ska sova nu. imorgon är det skola. lovet har gått fort. ledsamt.
night.

hehe, förlåt.

jag vet att man aldrig ska säga förlåt (bara om man sätter sig på någons bebis så att den dör, centralskolan är klockrent)

men i alla fall. förlåt (speciellt riktat till Anna).

jag glömde liksom bort det här med bilderna från ÅRE.

först kom Malin och Nelson hit, vi gjorde kokosbollar och tittade på Freaky Friday.
sen stack jag och Malin till gymmet. (helt slutkörd, efter en vecka med offpiståkning så är benen ganska döda)
hem igen. åt middag. mumma var det.
sen tittade hele familjen på den sista Stieg Larsson- Filmen, luftslottet som sprängdes. bra var den.

hur som helst glömdes bilderna bort. det tar jag tag i imorgon.

gänget, kärlek till er! ♥

bilderna är på G

for your information,
speciellt riktat till Anna, gullunge!


det stavas AWESOME

veckan har varit helt underbar.
skidåkningen, männsikorna, vädret.

kika in imorgon om ni vill ha bilder och en hel del historier. vi har lyckats med makalöst mycket på bara en vecka. (en del har verkligen varit på "do you want som EPIC with that FAIL?" - nivå, eller hur Emma?) men mer om det imorgon.

vi gick och la oss 5 inatt, är ganska trött. men ni får höra allt sen. promise!


jag och Emma, underbart!

(bilden är snodd av Emma, jag har inte orkat ladda in bilder från min kamera, latmask, svar: ja.)


tillbaka från en gryyyyyyyyyyyyyyyym veckas i åre!!

nu är vi tillbaka!!!! en uppdatering och bilder kommer imorrn!!!!

RSS 2.0