peace and love

vi ses om en vecka, för nu drar vi till Borlänge.

fick precis ett sms av Emma. "drick mycket mjölk nu Jenny!"
haha, den bruden förstår sig på mig.

ha det bäst,
LOVE

ihhhhhhhhhhh

snart bär det av till borlänge, packningen är klar. jag löste problemet med för mycket saker i en liten väska med att använda mig av en större väska. problemet var att när jag bytt väska orkade jag inte bära den. så jag har satt hjul på den. jag kommer nog aldrig bli bra på att packa. snart ska jag äta frukost med Mami och bror min.

just det, igår försökte jag och Malin boka biljetter till Tyskland, det gick sådär. vi gav upp efter 20 minuter, det stod nämligen att biljetterna skulle kosta en viss summa, när vi kom till betal-sidan hade priset ökat med 400%
kändes som om vi blev grovt lurade. därför bad vi Kai köpa dem åt oss.

nej nu blir det frulle,
LOVE


packar för fullt

hej hej, idag kom jag hem från Emmas landställe, där jag firat dmidsommar med Emma, Felicia, Emmas familj och deras kompisar.  har varit awesome, ni får se bilder sen.

nu packar jag för fullt till Peace and love. kommer säkert glömma en hel del, så ni som vet saker man ofta man glömmer lätt, kan gärna ta med extra åt mig och ge det till mig på peace and love, hahha.

tänkte egentligen ladda upp en massa blandade bilder, men min dator är ganska trasig så det fungerar inte...

min dator är inte på samma sida som mig, den gillar inte mig.

men nu måste jag packa, för imorgon är det PEACE AND LOVE!!!!!!!!!!

ses där,

puss puss


mysterium

jag fattar inte hur så mycket saker ska få plats i en så liten väska...

till centrum

mötte upp Emma och Natta i centrum runt halv 1, så gick vi till en mataffär (vuxenpoäng) och köpte mat till Peace and love. nudlar, saft,te och mjukost ska jag leva på i 6 dagar. kommer bli awesome!

nu måste jag packa!

true story

vad tror ni jag märker i torsdags när vi seglat i ungefär 2 timmar.
min mobil är kvar i bilen. vi ska vara ute till söndag. förstår ni?jag kan överleva utan mobil, men alla som smsar mig utan att få svar, de måste ju tycka att jag är elak. bitter blev jag över det. men släppte det fort. ganska skönt att koppla bort allt och bara få vara en helg.

ikväll efter middagen åkte jag och Mami ut och hämtade den, ute vid båtklubben. den sista milen fick jag köra, det är en väg med plus minus noll trafik på, mötte kanske 11 bilar och en traktor så det är ingen fara direkt. att köra gick prima. börjar få in knycken nu. det är faktiskt väldans roligt att köra bil. det jag har lite svårt med är starten, när jag väl kommit igång är det inga problem. 3e gången och det går bättre och bättre för varje gång.

home

kom  hem runt 7-tiden. spenderat midsommarn i skärgården. perfekt är ordet jag säker för att beskriva min midsommar. underbart väder. underbar familj. underbara vänner. underbar mat. idylliskt var det. självklart dansade vi kring stången (kan i princip inga sånger, längre) eller vi försökte så gott vi kunde. färg har jag fått. jag ser ut att rodna lite hela tiden. men charm kallas det. nej, jag kunde inte haft en bättre helg.


packar

packar för fullt, på måndag drar jag till borlänge och PEACE AND LOVE! (TAGGA,TAGGA,TAGGA!)
och idag åker jag ut i skärgården och firar midsommar med barndomsvänner.
kameran hänger med, så när jag kommer hem kommer ni få finfina bilder.

nu måste jag packa klart, ska åka om... snart.


shop until you drop, boktstavligt talat.

ni anar inte vad mycket fint jag köpt idag (hur skulle ni kunna veta det liksom?)

jag har köpt:
gummistövlar (festival), jeans (som ska blir jeanshorts), jeansskjorta, converse (FAKE), mascara, något mer, men det kommer jag inte ihåg, det skulle ta lång tid om jag skulle visa allt jag köpt de senaste dagarna, det är allt jag kan säga.

dock var det inte så bra för min fysiska hälsa (psykiskt mår jag awesome av shopping så det är inte fara på den punkten) , vaknade med igentäppt näsa och en hals som gjorde ont så att det var tortyrliknanade. bestämde mig för att inget ska stå emellan mig och min shoppingdag med syster och kusin, tog en dusch och gav mig iväg. smart drag. sista halvtimmen ute  på stan (då hade jag varit där i ca 5 timmar) så var det grymt påfrestande. usch kunde inte fokusera för 5 öre. klockan 5 öppnade en second-hand affär (med grymt konstiga öppetider) som vi verkligen ville titta på, så då drog vi till den, runt halv 6 var jag klar och gick ut och la mig på en gräsmatta utanför (DRÄGG) medan Malin shoppade klart.

min mamma hämtade oss (inte en chans att jag hade orkat gå hem eller till bussen, en promenad på 7 minuter, högst) jag var inte helt klar i huuvudet i bilen hem, för efteråt var jag inte säker på om jag drömt eller inte,

när jag kom hem så stupade jag i säng och somnade, vaknade någon timme senare, med bultande huvudvärk men mådde så mycket bättre än innan.

det var dagens historia,

nu ska jag sova. trött som en katt.
sov gott, LOVE


SATC

sitter och tittar på sex and the city. älskar den serien, typiskt girlie-girl, but I like it.

a lot.

tävlingsmänniska och en dålig förlorare

mådde verkligen inte bra i morse, usch hatar att vara sjuk. men fram mot eftermiddagen blev det bättre och jag åkte med Kusin, pappa och syster och spelade minigolf.

jag har aldrig vunnit på minigolf, idag vann jag! hur underbart?

jag är en sådan person, när det går bra för mig, då är jag ganska awesome medspelare, rolig person och en trevlig människa. när det går dåligt därimot, då brakar helvetet löst. jag är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna (fråga bara mina nära vänner, oj oj oj) och en dålig förlorare så att det bara skriker om det. jag hatar att förlora.  jag vill helst bara skita i spelet överhuvudtaget om det går dåligt, eller så blir jag taggad till att köra bättre och vinna hela skiten, det är olika varje gång. kan ju tillägga att när jag spelade fotboll hade oftast domaren något med vår förlust att göra. haha, oj oj oj.

later,


Min dag är awesome

Nu ska jag, Emma och Natta (jag har sån variation på vänner) iväg till en resturang och äta pizza och annat gått. Det ska bli mys, men måste dra nu. Det har vart en awesome dag, och det blir troligtvis ett awesome slut också!
(Saknar dock sjuk-Jenny)

Schteekdag

Hej
Idag har jag, Natta och Emma schteekt en hel dag vid min pool, nu är vi fett med bruna, jag har till och med bränt mig. För hoppningsvis lägger det sig till kvällen.. ni kanske får en bild sen.

minigolf

nu blir det minigolf med kusin!
jag tror detta är första gången min bror sagt nej till minigolf, i sitt liv. förstår ni i vilket desperat behov han är i av att behöva packa?

nej, nu drar vi iväg.

puss

sjuk och dålig

jag mår värre idag än igår, usch. vem i hela havet blir sjuk på ett sommarlov. fy sjutton.
min hals är i princip obrukbar (transl. jag kan inte prata) och  näsan bara rinner. GAAAH!

men jag tycker vi skiter i dessa faktum och åker och solar med vänner!

later,

nu är det fan natt

nu ska jag sova. (... om det såå är det sista jag gör)

ni kan ju bortse från det faktum att jag är ganska tråkig. men klockan är 2 på natten. det är inte tid för fyndighet, det är tid för sömn.

ni vet att man har cykler, olika tider under dygnet när man är helt slut okej ni kanske inte vet om det, men jag har det i alla fall. mina är mellan 15-17 och 2-3. där i mellan kan jag faktiskt vara ganska vaken och rolig. tro det eller ej.

nej, nu tappade jag tråden, ännu ett symptom på att jag är trött, nää just det, jag tappar i princip alltid tråden och flyter in på andra spår, detta brukar jag och mina vänner ha diskussioner om och en gång så ledde detta till ... nää nu gjorde jag det igen, järnspikar.

vi säger såhär,
GOD NATT

det känns ganska bra faktiskt

jag visste att jag inte var helt ute cyklade när jag köpte jeansen idag, Mode-ikonen Elin Klings hjärta slog lite extra hårt för jeansen aswell. det var ju tur.

nu menar jag inte att man ska följa alla trender stenhårt bara för att någon annan gör det, men det känns faktiskt ganska bra att jag inte är den enda som INTE tycker att jeansen är förfärligt fula.

tjuvtitt


jeans från Cheap monday, vi har en slags hatkärleks-relation. ena sekunden älskar jag dem, andra sekunden undrar jag varför jag inte lät dem hänga kvar. oftast älskar jag dem dock.


halsband. ingen aning om jag gillar det eller inte. vi får se.

detta  var en liten tjuvtitt på vad jag köpt idag.

1 vecka kvar

det är allt jag säger, fan vad jag är taggad!

dagens händelse

Emma blev förföljd av Jesus-tanten ( En tant som vandrar omkring runt T-centralen och jagar ungdomar med "okristliga kläder" och predikar och sjunger psalmer) som började gå efter henne. Men hon skyndade in i en butik. resten av tiden som spenderades på drottninggatan fick vi hålla utkik efter Jesus-tanten, Jag förstår Emma, hon är faktiskt lite läskig.

for you, Nathalie!






en salig blandning av bilder med nya kameran, (köpte ju en Nikon D5000 precis innan sommarlovet började!)

helt slut

trött som tusan, haft en väldans trevlig dag med vänner på stan.
inhandlat mucho fina saker. bland annat jeans från cheap monday, bikini och en tischa.  
bilder kommer sen. just det! köpte en sjal också, den kommer bli en favorit, helt klart!
imorgon ska jag på jakt efter shorts (alternativt jeans som kan bli shorts), myströja, skor som man inte behöver bry sig om det går sönder, en bikini med samma kriterier som skorna. kanske något mer, en mascara eller så. vi får se.

later,


hard work

har precis slängt i mig lite mat, blev inte inte mycket av den varan idag alltså. förstå scenariot, folk kommer konstant till din kassa. du är hungrig som en varg. dessa som ständigt kommer till din kassa har förståss handlat massor med mat. mat du gillar. mat som doftar underbart. du är hungrig som en varg. det är tortyr.

hur som helst. jobbet gick prima, inga konstigheter eller jo. en tant (runt 50 år) blev ursinnig för att jag glömde hennes 5kr-kupong.
hon stod och skällde ut mig,

jag: oj, förlåt men jag missade din kupong, förlåt!
tant: det var väl slarvigt gjort?!
jag: ja, jag ber så mycket om ursäkt, det var inte meningen!
tant: vad ska jag göra nu? 5 kr är 5 kr!
jag: du kan gå förbi kundtjänst så kan de hjälpa dig att lösa det, så får du dina pengar, jag ber om ursäkt.
tant: men det är ju en massa extra besvär för mig! det är inget besvärligt för dig att bara skicka vidare mig till en annan kö! usch! jag blir så irreterad!

(så fortsatte det ett tag tills jag fick nog och avbröt)

jag: jag har bett om ursäkt, det var ett misstag, jag KAN inte göra något annat.
tant: mutter mutter, dålig stil, mutter, slarvigt, mutter mutter
jag: vill du ha kvittot?

jag tror inte ni förstår hur irreterad och sur jag blev.

1. det var 5 jävla kronor, jag hade med mig sammanlagt 17 spänn till lunch, det var nära att jag gav bort en 1/3 del av dem för att få tyst på tanten.
2. jag förstår inte grejen med att en 50-årig kvinna står i säkert 5 minuter och skäller ut en 16:årig kassörska, moget?
3. det var ett misstag, jag hade lust att skrika "JAG UTGÅR FRÅN ATT DU ALDRIG BEGÅTT ETT MISSTAG, EFTERSOM DU BLIR HELT URSINNIG NÄR JAG RÅKAR BEGÅ ETT?!"
4. besvärligt att gå till kundtjänst? det är på vägen ut, och det är i princip aldrig kö dit, jag ville nästan säga åt henne "okej, du tar kassan, eftersom det inte är något besvär, och så går jag till kundtjänst och löser in kupongen, blir det bra?"
5. jag bad om ursäkt och var allmänt trevlig, men hon betedde sig upprikigt sagt som ett svin. jag var inte uppkäftig eller arrogant, det första jag gjorde var att be så mycket om ursäkt.
6. om kupongen  var så jävla viktig varför lägga den på bordet framför kassan, utan ens ett litet ljud eller antydan till att den låg där, vi som sitter i kassan har en mängd (speciellt i rusningstid) saker att hålla reda på, det ska mycket till om vi ska lägga märke till en lapp som är mindre än ett kvitto. nästa gång säg att du lägger den där?


GAAAAAAAAAAH!


ogilla, ogilla starkt

att jag börjar jobba om 3 timmar, ett saftigt 7-timmars ändå fram till stängning. speciellt eftersom min hals i princip dödar mig. kan inte prata som normala människor. aja, pengarna är ju trevligt när de anländer!
Later,

mykväll

vaknade precis upp hos Nelson, myskväll!
THE GLENNS hade inte setts på över en vecka, så vi kom i säng ganska sent, eller allt är relativt.
mys med chokladmuffins och nu blir det amrikanska pannkakor!
later, LOVE

Tjejkväll med odolt socker!

Har precis bakat muffins hemma hos Emma (där fick jag till ett litet rim (guldstjärna i kanten där)). Natta är också här och snart kommer Jenny, då är Glenn-cirkeln fullbordad!

Men nu måste jag gå och tjocka mig till Rosa the Movie och Eva och Adam.
Vi har ett liv, jag lovar.

brölopp!

idag har jag jobbat, gick väldans bra. inga misstag. awesome!
När jag kom hem satt min mamma, pappa och deras vänner bänkade framför brölloppet. gulligt var det. att de äntligen fick varandra!

nu blir det middag, bakpotatis med kött.
jag är en riktig kött-tjej. (älskar maten på texas longhorn! så underbart)


rädda ett plagg?

tittade precis på SHOW BY KLING. Elin besökte Elsa Billgren. underbar tjej. älskade hennes stövlar i grönt, skulle gärna haffa ett par liknande (men dessa var unika, så det är nog ganska omöjligt) hur som helst. Elsa hade över 1000 klänningar men inte ett enda par byxor. tuff som tusan. det hade i alla fall brunnit i hennes lägenhet, och en del av hennes klänningar hade brunnit upp (majoriteten av dessa var vintage och unika). hemsk tanke.

när jag var liten hade jag en plan på hur jag skulle göra om det började brinna, jag hade alltid väldigt svårt att lugna ner mig och somna så jag kunde ligga i timmar och tänka och filosofera. detta var en sak jag ofta låg och klurade på, vad, vem och hur skulle jag rädda?

jag bestämde mig för att hämta min bror och syster först, deras fönster låg så att de inte kunde hoppa ut själva, så jag var tvungen att hjälpa dem, sedan skulle jag hämta fotoalbumen. och mitt bästa gosedjur, Stampe. Mamma och Pappa skulle jag möta på baksidan, jag tyckte att de skulle komma ut utan min hjälp. Sedan skulle vi springa till lekplatsen som låg låångt borta (i alla fall ur mina bens synvinkel på den tiden, nu tar det väl ca 2,6 minuter att ta sig dit).

En sak som inte var vidare vattentät med min plan är att jag sover tungt. jag har väldigt svårt att somna, och hör allt när jag är påväg att somna men fortfarande inte sover. Men när jag väl sover då är det klippt. i Sydafrika sov jag igenom ett helt åskoväder trots att jag låg under ett öppet fönster och det regnade in på mig. det var först när Min pappa råkade kliva på mig när han skulle stänga fönstret som jag vaknade.

Alltså skulle nog troligtvis min familj behöva lyfta ut mig, jag kommer helt enkelt sova igenom även det.

hur som helst, det jag ville komma fram till. Om ni fick rädda ett enda plagg från totalförstörelse. Vilket skulle det bli?

mitt svar är enkelt.

Min svarta mockajacka som jag köpte i vintras. den är en stor kärlek. Den köpte jag för min första lön. den hade jag verkligen längtat efter. den är så fin. oh, jag älskar den!

fundera på det ni, nu ska jag sova.

börjar 11 imorgon, underbart. (usch, jag som har så svårt att gå upp på morgonen!)

LOVE

patetiskt

jag visste inte hur man stavade till proffesionell. så jag slog upp det på GOOGLE (min bästa vän, näst efter GLENN)

hur pinsamt?

PEACE AND LOVE

Jag och Emma taggar för PEACE AND LOVE!
det kommer bli underbart! vi kommer få så attans roligt!
om jag var taggad innan, så är jag taggad till tusen nu!




wedding

har precis haft myskväll framför tv:n med mor min. papi tröttnade efter en timme. vi tittade på en konsert för kronprinsessan Victoria och Daniel. faktiskt mysigt. det roligaste tyckte jag var at de såg så lyckliga ut. visserligen känner jag dem inte (oh, really?) men jag kan föreställa mig att om de skulle se lyckliga ut, skulle de se ut som de gjorde ikväll.

Jag hoppas i alla fall att de blir lyckliga, det är de värda!

LOVE

update, friday

idag har vädret varit pissdåligt hela dagen. jag har tittat på fotboll, och städat. det ena roligt det andra mindre kul.
ikväll funderar jag på att stanna inne, dels är vädret dåligt, och dels har jag varit ute varje kväll hela sommarlovet. skulle vara skönt med en hemmakväll. men det kommer alltid upp något roligt att göra och det blir alltid mer lockande än att sitta inne.

just det, förlåt för att det inte är mycket bilder från mitt håll. men lillasyster har kameran.

nu plingar min mormor och morfar på dörren, så vi får höras senare!

LOVE


18th of june

vaknade halv 12 idag, har ätit frukost, duschat. och det är i princip det. sov konstant i 10 timmar. det behövdes. de senaste nätterna har jag sovit runt 7 timmar (det funkar när man går i skolan, men när det är lov och fullfart hela tiden så är det påfrestande som tusan) på sommarloven behöver jag sömn.

idag regnar det, hade planerat en joggingtur på morgonen (hurtig man kan vara) och jag gillar egentligen att springa i regn, men nu var det inte regn. det var skyfall. ni vet när det regnar så att det är som att gå ut i en dusch. så istället för joggingtur blev det dusch (asså dusch på riktigt, inte en dusch av regn)

idag var planerna shopping. det finns dock ett problem med den planen. inga pengar på mitt konto. jag har 2 konton, och till det ena, där ALLA pengar är så har jag inget kontokort (ganska medvetet val, annars skulle jag nämligen ha 2 konton utan pengar på just nu) och det jag har ett kort till, har inga pengar på sig. Papi skulle föra över någon tusenlapp eller 2, men det kommer in först imorgon. GAAAH.

hur irreterande?


skalman numero 2

nu ringde min mat-och-sov-klocka.

det är dags att sova.

töntig jag är, alltså det är inte okej.
töntig och trött. bra kombo. snart somnar jag sittande.

ganska tråkigt inlägg, var god gå vidare. men det kanske kan vara lite mysigt att läsa sånt också. så ni får göra som ni vill

ni som har något bättre för er (eliminerade väl cirka 0% av våra läsare, om ni hade något bättre för er skulle ni nog göra det...) eller helt enkelt inte vill läsa ett otroligt tråkigt inlägg kan strunta i att läsa. jag var bara tvungen att ladda upp detta, egentligen skäms jag något enormt över hur tråkigt det är, men har jag skrivit det så ska det upp, det är min filosofi när det gäller bloggen, (annars skulle ni inte få mycket att läsa)

i princip första gången jag inte springer omkring idag.

började runt 13.00 med att sola hos Malin, har fått färg som tusan. sen MAKE UP STORE, jag och Malin kom dit helt utan smink. Malin kom ut ur affären med en fin vardagsmakeup, plus en påse med smink för mucho dinero.

middag på McDonald´s, patetisk man känner sig... förresten, jag har tänkt på en sak, det är galet. jag brukar vara den som är hungrig, och när det är dags för mat så äter jag. ordentligt (min mamma brukar säga att man vet aldrig när man få mat nästa gång, när jag lassar in) dock gäller inte detta på McDonald´s. 
den enda menyn jag någonsin orkat äta upp är Happy Meal. någon gång kanske jag smällt i mig en QP-meny, men det var i så fall längesedan. jag orkar helt enkelt inte så mycket, men BARA på McDonald´s...

oj kolla en BRYYYYYYYY-BJÖRN!!!

aja, sedan tog jag och Malin oss in till stan, där träffade vi folk. tittade och hoppade till Salem Al Fakir, jag och Malin kände oss grovt malplacerade. men trevligt var det. Efter ett tag av hoppande så vandrade vi vidare, vi hittade ett tält som visade matchen mellan Mexiko och Frankrike (2-0),

förresten är hela stan full med människor. överallt. det är trevligt.

nu är jag lite osammanhängade, jag skulle till och med säga att inlägget är för tråkigt för att laddas upp, men har jag skrivit ett långt och totalt ointressant inlägg ska jag banne mig ladda upp det, det är ju dyrbar tid vi pratar om!


inlägget var nödvändigt

nu: sova

night night,
LOVE

sommarkvällar

kvällen spenderades vid en sjö med vänner. prima. en del minus finns dock, mygg, poliser, eld som inte brinner. annars var det ganska underbart.

jag gillar att det tog oss mer än en timme att ta oss hem från sjön, en resa som normalt tar max 15 minuter.


PEACE AND LOVE!

det är 12 dagar kvar! (ska vi köra nedräkning eller? nää... vi skippar det...)

tältet är köpt. nu är det tågbiljetter kvar. underbart!

Malin gick precis till jobbet, hon var här och solade i nån halvtimme, jag vill få färg!
idag borde jag städa mitt rum, ser ut som ett inferno... men titta ut, hur fint väder är det inte?
inte ett moln på himmeln, awesome!

nu ska jag pressa, haha,

sololja eller inte sololja? det är frågan?

(för att slippa bli friterad skippar vi även sololjan)

later,

jag har skaffat skype!

heej
jag har skaffat skype, så nu sitter jag och pratar med jenny och kai :D

SKYPE

pratar med Malin och Kai på skype, det är ganska awesome!
innan dess har jag både hunnit gymma och möta en massa vänner. jag är ganska bra. och trött.




sämst bildkvalité, men fina saker

hej hej,
idag blev det lite shopping med Nathalie, Malin och min syster. vi tänkte gå till de 2 second hand-affärerna i centrum. men den ena var nedlagd, Jag, Malin och Min syster ser på en skylt att det ska var lunch-stängt, men tänker att vi går in och kollar ändå. jag kan ju säga att det var en lång lunch de tagit. ALLT var borta. ALLT. sen var det massa skottkärror, spadar, och ett stort hål i golvet. Vi kom fram till att de lagt ner affären, väldigt sorgligt,de hade väldans bra saker där nämligen.

lite saker fick jag med mig hem i alla fall, örhängen och ett armband, sen lite annat.

knäppte kort på det jag köpt med kameran, så här får ni.


GAAAAH! usch, bildkvalitén när man lägger ut bilder på bloggen alltså. ni ska se skärpan när man har bilderna i det "vanliga" galleriet. aja älskar örhängena i alla fall.

från Hennes och Mau. under 50-lappen!

tat efter det perfekta peace-armbandet, minst 2 år. äntligen. armbandet bredvid/under är från Taizé, världens bästa plats. underbart. vill dit i sommar!


övningskört

jag och mami stannade till på en väldiigt tom parkering på vägen hem från affären och så fick jag övningköra. vet inte om det gick bra eller dåligt, jag hatar kopplingen (vi har inte en bra relation) men får ändå ibland till en sån där perfekta start, då blir man lycklig. öva behöver jag definitivt. men körkortet kommer jag kirra, haha!

nu ska jag baka något, något med choklad. för ikväll kommer min farmor hit och äter middag!

later,

god morgon (juice)

god morgon, vaknade precis, är ganska trött... Jag och Malin gick och la oss runt halv 4- 4, vi pratade med Kai på skype till klockan 3 (skype är förresten bästa uppfinningen)

idag vet jag inte vad som händer, den som lever får se.

nu ska jag äta frukost, och dricka juice.

later,

ändrade planer

jag sover hos Malin, ses snart!

LOVE

till havs

idag har Jag och Malin seglat. på min segelbåt. med min mamma, pappa och syster. mysigt. bortsett från vädret som var värsta möjliga. spöregn, svar: ja.

när vi åt lunch med Fredde, Martina och Tiemo. plus Tiemos föräldrar. så var det underbart väder. verkligen stekande värme och sol. awesome!

senare kanske Malin kommer hit, hon ska nog sova här. trevlans.

igår kväll var jag på Middag hos Tiemo, och lärde mig spela Battlefield. efter ett tag fick man in "knycken" och då flöt det på ganska bra (låter som om jag pratar om en bilkö och inte ett spel som går ut på at skjuta ner andra soldater... men men)

hur som helst, efter ett tags spelande så var jag ganska duktig om jag får säga det själv.

nu ska jag äta middag, pasta med pesto tror jag.

later,

myskväll och dåligt väder

trött är man idag. myskväll med Emma och Malin igår.
idag vet jag inte vad jag ska hitta på, ikväll ska jag troligtvis grilla. om vädret blir bättre. just nu är det riktigt illa här i stockholm. inte okej.

later,

underbar kväll

kvällen igår spenderades med underbara människor, det var underbart. först var vi ett gäng på ca 70 pers, som satt och tittade ut över havet, hade det mys. snackade, lyssnade på musik, krökade. gick på tunnelbanan. sen av tunnelbanan, helt plötsligt var det folk över hela zinkens tunnelbanestation.  aldrig hört ett så starkt noise innan. underbart! alla var grymt taggade. kommer upp till skinnis, helt plötsligt är vi säkert 500 personer. aldrig sett ett så litet berg, med så mycket människor. upplevelsen var ganska grym. alla skrattade, skrek, dansade och försökte hitta vänner i vimlet. träffade på en del man kände. en del blir extra kramiga efter lite dricka, mys. haha. kom på att det var torsdagkväll. klockan var runt 12, eller 1 (minnet är bra känner jag) det betyder att tågen snart skulle sluta gå. så vi drar mot tuben. dock slutade kvällen ganska illa. tänker inte gå in på hur.

men tack för en av de bästa kvällarna, blir taggad på resten av sommaren!
skinnis är definitivt nya favoritstället!


inte standard... verkligen inte standard.

hemskt slut på en underbar kväll.


sommarlovet...

kunde inte börjat bätte!

mys med vänner på gräs i timmar är underbart.

ikväll finns det 2 alternativ,

människor i Skinnis, en park på söder eller sagan om ringen maraton hos Linnie Winnie!

vad välja?

Later,


väldans vilken random dag

dagen har innehållit: ICA, IKEA, YOUTUBE-KLIPP,KAMERA, EN TJUTANDE BIL MED HUNDAR, MYSIG LUNCH, KAKA,REGN, HALSONT.

nu ska jag sluta blogga, borde sova. men det är svårt när man har vänner på facebook som dessutom är väldans trevliga!

LOVE

(kommer bli en lång natt!)


äntligen sommarlov!

Hej,

Idag var det skolavslutning, äntligen sommarlov! det känns grymt skönt! vi var i parken och hörde när nån lärare pratade, några elever från skolan sjöng och till sist höll rektorn ett tal, talet var inte  så tråkigt och faktiskt inte så långt som det brukar vara...

men nu ska jag äta, skriver senare då får ni bilder också! :)

PUSS PUSS


kärlek

jag är förresten kär i kameran. bilderna blir helt underbara. och då behöver jag inte ens anstränga mig.
om en övertrött, slutkörd, ofukuserad, nybörjare kan ta fantastiska bilder, inser ni då hur bra bilderna kommer bli om man anstränger sig, och verkligen VILL ta fina bilder?

UNDERBART!

historian om kameran

idag kom jag på att jag ville ha en kamera. det sammanföll ganska lägligt med att Siba hade 20% rabatt på i princip allt. sagt och gjort. jag åkte dit med bror, mamma och syster.

jag hade bestämt mig för en Nikon D5000, sorry Moa är en Nikon-tjej helt enkelt!
har en massa objektiv till Nikon, min farfar är pensionerad fotograf och fotade med Nikon, plus att min papi har en del objektiv om jag inte har helt fel. Nikon d5000 var helt enkelt bara för mig. efter att ha läst recension efter recesion.

vi åkte till en Siba i närheten. de hade inga D5000 kvar, det var nära att det blev en D3000 istället, men efter att en vänlig själ vid namn Jerry kollat upp om D5000 fanns någon annanstans så åkte vi iväg. det fanns en kvar i hela stockholm! på värmdö. det vill säga andra sidan stan. sagt och gjort åkte vi iväg. klockan var kvart i 5 (alla stockholmare vet vad det betyder) KÖ! tog ca 45 minuter att komma dit.

fick hjälp av en annan vänlig Siba-människa. lyckliga åkte vi iväg med ny kamera, väska, minneskort och uv-filter (TACK NATTA!)

när vi åkte från värmdö var det cirka 23 minuter tills Natta och de andra på balen skulle gå in (vilket betyder att jag skulle missa dem).

jag missade dem med 3 minuter.

men Natta kom ut och hälsade och jag fick se hur fin hon var (DU VAR JÄTTEFIN!)

sen promenerade jag och Malin hem med Nattas rosor.

så gick det till när jag (och min syster, vi delar till att börja med) fick den sista Nikon D5000 i hela Stockholm!




Åskådare till hummer limo!

Har varit och kollat på Källbrinks bal idag när de åkte in. Såg en grymt cool bil. Det var en hummer limo! Grymt snygg!

Efter det bjöd Jenny  mig på middag (eller det var ju faktiskt Jennys mamma som lagade maten, inte Jenny, men vi säger det så som att det var Jenny som bjöd mig på mat).

Efter det åkte vi till gymmet för intensiv träning i 40 min.

Ska sova, i morgon är det ju den sista skoldagen. Ska bli så grymt skööööönt och vara ledig.

God natt puss puss


gymmet

vi har ju glömt bort att gymma, inte okej.
idag bar det i alla fall av, 35 minuter innan stängning vandrade vi in, jag och Malin. redo för krig. okej, nu blevdet lite väl dramatiskt. allt utom att vi var redo för krig är sant.

sprang 5 kilometer, ganska stolt över mig själv. vart väldans nöjd med tiden nämligen. 26.42 minuter. trots håll.
kanske inte bästa tiden enligt er, men för mig var det faktiskt en bra tid. speciellt när gymmandet har varit sisodär de senaste veckorna (2-4 ggr i veckan? eller inte!)

aja, från en sak till en annan. har köpt en ny kamera. en Nikon D5000 blev det. har varit på äventyr hela kvällen, så det är först nu jag har tid att testa den. i´ll let you know what i think!

nu: duscha!

Later,

mornin

god morgon, vaknade för nån timme sen. usch vad seg jag är idag. ska snart hoppa in i duschen och vakna till lite.

idag är det egentligen yrkesdag i skolan, det betyder att olika personer från olika yrken kommer föreläsa om sitt jobb. säkert väldigt intressant. men jag är tuff och missar det (ganska avsiktligt val dock, men det låter finare om vi skriver att jag missat det)

ska ta tag i mitt rum idag. om jag beskriva mitt rum med ett ord skulle det vara KAOS.

jag är så jäkla dålig på att hålla ordning. det har ganska mycket att göra med att jag missbedömmer tiden, jag är en sådan jävla tidsopitimist i vissa situationer. t.ex. när det gäller att välja kläder. det är tragiskt.

men jag brukar tänka att jag behöver 10-20 minuter. haha. vilket skämt. på morgonen (innan skolan) har jag liksom inget annat val, eftersom jag går upp cirka 15 minuter innan bussen går. då blir det ofta att slänga på sig något. men på eftermiddagarna eller om jag har sovmorgon. det är sorgligt.

jag sätter på mig något plagg. drar av det. tar på mig ett nytt. testar en hel ny kombo. drar av mig tröjan. testar en ny. byter strumpor. tar på mig första tröjan igen. byter till en klänning. tar på mig skor. ar av mig klänningen. drar på mig en stor myströja. och ett par leggins. tar av mig tröjan och byter till over-size-linne. försöker rota fram ett par shorts. tar av mig leggins. tar på mig de första byxorna. byter raskt ut dem mot shortsen som ligger på golvet. byter over-size-linnet mot en t-shirt.

slutar med att jag sätter på mig någon helt random kombo som inte hänger ihop någonstans, men som jag gillar på något sätt. och drar iväg. allt annat (plus lite till som ramlar ut ur min garderob) ligger kvar på golvet.

nu ska jag en dusch, sen klä på mig...usch, förstår ni vad jag kommer behöva städa sen. jag har nämligen haft ganska många (runt 5) sovmorgonar i rad nu...

hemska tanke.

LOVE


SATC och lite babbel

kom hem för cirka 12 minuter sedan, vinglade hem på mina klackar, tusan vilka skavsår. var på bio med tjejerna, SATC var awesome, förstår inte vad kritikerna dillar om, det är SATC. jag tycker i alla fall att den var bra, ett lyckopiller. kanske inte speciellt djup eller seriös. men man går ut från salongen med ett leende på läpparna och det räcker för mig!

tog sista tåget hem (hann med det precis!) sen var det springmarch till bussen, på bussresan retade vi Nathalie litegranna, (vårt nya sätt att underhålla oss med, vad kan man säga. Nathalie, en dag kommer du också förstå, det ÄR roligt!)

sen från bussen till min villa (vilket är en promenad på cirka 79 sekunder) fick jag nog och tog av mig klackarna!

hade glömt nycklarna så det var bara att be min broder öppna, tur att han bor på bottenvåningen.

nu smsar jag med Linnea, i-landsproblem på hög nivå, ska vi till skolan imorgon eller inte?
djupa människor vi är. trgaiskt och patetiskt.

pratar även med Kai om Matte och HIMYM.  plus lite andra saker.

nu känner jag att jag borde sluta, innan er iCare blir överbelastad.

LOVE



dinner

kom precis hem från Stan med Malin och Nathalie, trevlans. nu är i princip alla mina pengar väck.
köpte en söt handväska från Monki. ni får se sen.

nu : middag

synd och skam på vädret, annars ganska underbart.

vaknade för 45 minuter sedan, livet är bra underbart ibland. om en timme ska jag dra mig mot skolan har spanska och sedan samhäll. Malin kanske hänger med. men nu blir det frulle/lunch. brunch alltså.

synd och skam att vädret inte är lika fint idag som igår, aja det är smällar man får ta.

later,

trött som en katt

nej nu orkar jag faktiskt inte mer, nu ger jag upp.

no borde också sova, galningar!

LOVE

hur underbart?

kom hem från jobbet för en timme sedan, sen åt jag middag. och nu sitter jag här.

jobbet gick bra, var faktiskt helt okej. imorgon har jag sovmorgon så då blir det till att sola med Malin.

är egentligen ganska trött, skulle somna på en gång om jag bara ville/försökte/släckte lampan. men kom igen, jag har sovmorgon imorgon?  det strider mot mina principer att somna innan 1 när man har möjlighet att sova längre än till 10.

min buss går 12 imorgon, hur underbart?


nationaldagen

idag är det Sveriges nationaldag. jag har aldrig i hela mitt liv firat denna dag. ska inte göra det idag heller. inte för att det är något fel med att fira den, jag bara gör det inte.

egentligen borde man kanske tänka. allt som är en anledning till att fira och festa, är en bra anledning, men vet inte varför jag inte gör det, vad ska man säga? grattis Sverige?

nää, nu drar jag till jobbet. ni kan filosofera vidare på detta ämne om ni vill.

have fun,

LOVE


jobba jobba jobba

börjar jobba om 2 timmar, ska börja åka dit om 1. känns lite halvtråkigt när det är så pass fint väder, men när lönen kommer blir det ju underbart.

har förresten glömt berätta att jag har haft hörselgångsinlfammation, eller min mamma som är sjuksköterska är övertygad om det. jag har alla symptom dvs. ont i örat utav bara helvete (förlåt men smärtan... det är inte vackert), det gör ont bara jag gapar, börjar bli bättre nu i alla fall. värst var det i onsdags. hade en uppsats som skulle in på kvällen, och hela örat bara bultade och gjorde så ont att jag bara ville gråta.

aja, skönt att det är bättre nu.

det ska bli najs att jobba 7 timmar nu, hoppas ni får en fin söndag!

god morgon

det är inte kul när ens mamma kommer in runt 8 och säger att de ska åka till båten, speciellt inte när man har svårt att somna om, detta resulterar i på tok för lite sömn, (nej, 4.5 timmar är inte nog)

aja, nu har jag lega ute på altan och solat, jag är sämst på att sola. jag ligger stilla i cirka 5-7 minuter. sen så går jag in kollar på klockan (min tiduppfattning när jag solar är åt skogen, jag är liksom helt övertygad om att jag solat i över en halvtimme, så är inte fallet).

sen lägger jag mig ner och solar, 3 minuter senare är det dags för frukost. och sådär håller jag på, jag blir mest brun på stranden för då kan jag inte gå in och göra andra saker (som att blogga... haha). Även om jag reser mig och gör något annat på stranden så kan jag inte undgå solen, så därför bör man sola på stranden. punkt.

gårdagen var mycket trevlig förresten, började med chillande i en park. sen köpte vi godis (som försvann spårlöst under kvällen, ner i folks magar) och sen drog vi till en sjö i närheten. satt på en klippa pch hade det allmänt mys.
När jag kom hem satt jag vid datorn och chattade på facebook (oj vad facabookchatten är bra... haha så segt, problem med den hela tiden) fram tills 3-halv 4.

nej nu ska jag äta frukost, sen ska jag ut igen och få lite sol.

LOVE

galet trött

varit vaken sedan 6 i morse, (klockan ringde då, sen gick jag up runt 9 men sov dåligt, min väckarklocka var kvar från igår)

kvällen var trevlig men mer om det imorgon, nu måste jag sova, så trött att mina ögon stängs av sig själva.

night

Studentfest med annat

Igår var jag på Nattas storasysters studentutspring sedan åkte vi och åt hos henne. Senare på kvällen kom Jenny och vi satte oss och kollade på Kick-ass (efter att vi varit inne på facebook i cirka, 2 timmar). När vi hade sett 20 - 30 min av Kick-ass så hade Nattas batterisladd till datan gått sönder, det var lite bittert, så vi får se klart Kick-ass någon annan dag. Trots detta var det en kul och lyckad kväll.

Puss puss

brutalt tidigt

jag är uppe. ska till jobbet om 45 minuter. GAAH. trött är man. kom ändå hem tidigt igår. var i säng runt 2.
fick precis veta mitt slutbetyg i Engelska. UNDERBART! stolt som tuppen!

nej, nu blir det frukost.

LOVE


at Jenny's place

hej sitter hemma hos Jenny, har precis tagit 134 egobilder på mig själv. Jenny pluggar. Nörd.
skulle egentligen bara hit och hämta ett Linne som hon levererat åt mig (och betalat för... ska ge henne pengar sen... senare... en annan dag)

Men fastnade. Efter att ha tagit slut på hennes batteri på kameran, lockade facebook på mig. Men snart ska jag gå härifrån.

här är bilder på linnet. dock inte alla 134...





puss puss

shopping

well... vad ska man säga, jag tog en liten paus i pluggandet och åkte och shoppade. inte bra för plånboken eller plugget, men nödvändigt för själen. hittade mycket fint.
byxdress, body, magtröja, cykelbyxor, randiga strumpbyxor var lite av det som fick följa med hem. Malin bad mig köpa ett Linne på BikBok också, det var 50% off där idag. fick även med mig ett par pilotbrillor. har velat ha ett par i några evigheter, men inte köpt (ibland är logiken hög).

bilder kommer senare

hittade även världens finaste skor på Belle. 299 riksdaler. så värt det. dock fanns det stora problem. 39 var trång i tårna, men i hälen satt den nästan nästan perfekt. lite stor bara.

40 var lagom längd men way to big i hälen. så det blev inget köp. trots kärleken till dem. varför har jag knasiga fötter. varför?

hur som helst. köpte även en studentpresent till Carro som tar studenten imorgon.

nu är min pluggsituation kaosartad. måste ta tag i detta.


LOVE

lyssnar på fin musik

johnossi, coldplay, howie day,erik hassle

och pluggar mindre fin kemi!

ännu mer nödvändigt inlägg än det under!

jag drar inte till skolan nu, jag är nämligen ledig!

Nödvändigt inlägg!!

Drar till skolan nu.

Puss Puss

trött, men det är ovärt att sova

äntligen klar med uppsatsen, imorgon är jag ledig. då blir det plugg till sista provet för terminen. i kemi. min lärare förstör sommaren känner jag. men jag funderar på att ligga ute med boken i solen, och köpa melon alternativt jordgubbar. då blir plugget inte lika jobbigt!

på fredag har jag idrott, sen prov i kemi. sen blir det studentmiddag hos min barndomsvän Carro. förhoppningsvis kanske jag hinner till grönan och får se Mando Diao.

jag är trött som tusan, var uppe på tok för länge i går kväll, och gick upp på tok för tidigt idag, men eftersom jag är ledig imorgon känns det ovärt att lägga sig redan!

later,
LOVE

once a failure, always a retard

johnossi är fin skit. hjärta

1111

inlägg nummer 1111. hur awesome?

(och nej vi missade inte det 1000:e vi ignorerade det med flit, för att inlägg 1111 skulle få allt fokus och ljus på sig. true story)

huh?

hej, skolan idag var chill. började med vocal-test i engelska. gick bra. sen svenska, vi gjorde en utvärdering. lunch: sallad, från brasco (underbart god, kommer sakna den i sommar!)
kemi: labb, trevlans. fick till och med kommentaren: PERFEKT!  (hur awesome är inte det?)
sen matte: utvärdering, blööh. fick veta mitt betyg, eller alla andra fick veta sina, jag fick veta mitt i måndags. VG. helt okej eftersom Matte B ska vara en relativt svår kurs.

åkte hem, såg att bussen gick först om 15 minuter. slank in på Hennes och mau. kom ut 200 riksdaler fattigare. men en Bh och ett par shorts rikare. förstår inte hur jag kan  lyckas göra av med 200 spänn på mindre än 15 minuter (var tvungen att ta ut pengar etc. innan)jag shoppar bra under press?

nu blir det skriva på uppsats. inne vid midnatt! jag har alltså ca 7 timmar och 45 minuter på mig att knåpa ihop något vettigt. awesome!

LOVE


ganska roligt faktiskt



Jag och Malin (var Natta med? blev lite osäker nu)

vi var i alla fall påväg hem från någonstans med tyskarna tror jag, och den här låten börjar spelas på radion, efter att vi sjungit med ett tag
så säger jag: det låter som om de sjunger på skånska? eller hur? Jeag kallear på daj! (ni vet hur skånska männsikor säger jag kallar på dig?)

Malin: nej, men asså den här låten är väl på ett påhittat språk? eller kanske jamaicanska?

Jag: ah... men det låter som skånska i alla fall!

fortsätter lyssna och i nästa refräng så inser vi att det verkligen inte är jamaicanska eller något påhittade språk, det är ju danska!

hur pratar de egentligen? så himla konstigt de pratar, det är verkligen charm!

jag skulle vilja ha en norsk kompis  (dem pratar ju bara fööör gulligt) det har jag bestämt sedan tidigare men även en dansk vän skulle sitta fint.  der bestämde jag typ nu.

duktiga flickor med ambitioner

körde 5 km på löpbandet på en tid som verkligen inte var fy skam. de första 2 gick på 10.17, vilket jag tycker är hel okej efter ett uppehåll på 2.5 veckor (eller är det 3?)

körde även en hel del styrka. jag och Malin är back on track!

igår tog vi en lång promenad också, fast det räknas inte som träning. det räknas väl till terapi antar jag?
vi har stora framtidsplaner den tjejen och jag, närmast är en roligt sak i sommar. hoppas hoppas hoppas!

LOVE

gym

nu drar jag och Malin till gymmet. länge sen sist. det har verkligen varit fullt upp i några veckor, men nu drar vi igång igen!

hörs senare!

LOVE

idag har jag på mig


Linne från GINA TRICOT
Jeansshorts från Beyond retro

Linnet har bott hos Malin i några veckor och jag fick tillbaka det igår, så nöjd!

inte lika nöjd nu efter att jag spillt blåbär (ja blåbär, det som är hur svårt som helst att få bort. typ som ketchup på den skalan) över halva linnet. hur lyckas jag alltid med sånt?

klänning och skor


helhet, en dålig sådan, ljuset är så dåligt när det är mulet att allt bara blir åt helvete dåligt när man ska ta foton. inte roligt. plus att jag vet att det ser ut som om klänningen är ett tält. jag ska inte ha den på det här sättet. oj vad mycket negativt det blev, det är bara det att den är så mycket finare i verkligheten.


detaljer, bra foto faktiskt. eller bättre än det förra.


systers skor, jag kommer nog övertala henne om att få låna dessa i sommar. så söta!
väldigt stora i hälen för mig, men man får snöra dem ordentligt så håller det.

det var köpen från Nelly.se
jag är jättenöjd, kommer definitvt handla där fler gånger. vi fick hem paketet efter ca 3 arbetsdagar. inte illa pinkat.

Rubrik: By Anita och Tesse. Tillägg av malin: Grönan och lite annat

i förrgår var jag på kick down på  grönan, vi körde femkamp, mitt lag vann dock inte, men det var grymt kul. efter det så åkte vi två åk, köpte lotter, köpte  saker att äta, gick i spökhuset och köpte slush. det var en bra dag.
igår var jag och emma och felicia och bada, det var nice.

måste gå nu,

ska träffa anita och tesse

hejdå


housewife?

känner mig verkligen som en hemmafru, städat hela köket, och gjort en kladdkaka. what´s up with that?
aja, Mamma kommer bli glad!

LOVE

städa

har precis städat hela köket, ibland är man bara duktig. funderar på att baka något också, så kanske mami bir glad!

men först fokus på uppsatsen.
LOVE

vaknade precis,

ledig idag, underbart. kommer spendera dagen med att skriva på mín uppsats. inte lika underbart. men måste göras.

senare får jag se vad jag ska hitta på, uppsatsen kommer troligtvis ta större delen av dagen.

fick förresten precis veta att jag får VG i matte B. det var ganska värt.

nu: PLUGG!

LOVE

RSS 2.0