haha, jag kan säga som så att det blev ingen dimma

jag kom hem från Malin för en stund sen, kvällen spenderades framför Tv:n, vi tittade på American Pie, BAND CAMP. haha, av alla filmer vi hittade så föll vi för den, främst för att den hade minst repor på sig, men ändå.
Natta somnade (förståligt, eftersom hon och Emma var på MIKA igår så blev det inte så mycket sömn), Emma var för trött för att komma (hon hade åkt skidor i Romme hela dan, efter 5 timmars sömn, förståligt att hon behhövde sova)

Men jag och Malin såg hela filmen, söt för att vara en American Pie-film. efter den såg vi ett par avsnitt av VÄNNER med Fredde och Isabelle.

när jag skulle gå hem så hände det en sjukt läskig sak, jag snackade med Malin i tele (kalla mig mes, men jag hatar att gå själv sent på kvällen)och så åker det en bil efter mig. långsamt. väldigt långsamt. jag går i samma takt som bilen, fast den är ett par meter bakom mig. sen åker den förbi, fast stannar i höjd med mig. jag trodde min sista stund var kommen, när ett gammalt par frågar mig om jag vet var Rovägen ligger. en liten fråga bara, vem är ute och letar efter en adress mitt i natten, antingen hittade de inte hem. eller så var de påväg någonstans som inte var "hem". aja knasigt.

en annan gång när jag skulle gå hem sent på natten så springer det en man emot mig, jag tror än en gång att min sista stund är kommen, men då springer mannen förbi, gissa vad han har på sig?
joggingkläder. vem är ute och joggar halv 2 på natten?

hur som helst, jag kom hem välbehållen och nu sitter jag här.

men vi hörs imorgon.söta historier kräver söta bilder. punkt slut puss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0